+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Oplevering wooncomplex De Gebroeders

Gepubliceerd op 22/09/2022
Advies
Management
Beheer
Oplevering-De-Gebroeders-kwaliteitsmanagement-beleggers-Laride

Maandag 19 september 2022 klonk het officiële eindsignaal van de bouw van de wooncomplexen De Willem en De Lodewijk, tezamen De Gebroeders, in het hart van Eindhoven.

Hoge kwaliteit van proces tot en met realisatie

Wij zijn trots op de prettige samenwerking tussen alle partijen waarmee we dit project tot een mooi einde hebben volbracht. Bedankt aan Bouwinvest voor het vertrouwen in onze aanpak en werkwijze. Als kwaliteitsmanager tijdens de realisatiefase behartigden we hun belangen gedurende het gehele proces. Dankzij onze structurele aanpak, strenge kwaliteitscontrole en continue afstemming op de wensen en eisen in samenwerking met de aannemer en vve’s, zijn vandaag alle 139 vrije sector huurwoningen opgeleverd.

Twee gebouwen, één uitstraling

De Gebroeders zijn een ontwerp van Diederendirrix. Hoewel beide gebouwen hun geheel eigen uitstraling hebben in jaren ’20 en ’30 stijl, vormen ze toch een harmonieus geheel samen. Met in totaal 5 woonlagen met 188 woningen en een mix van appartementen, stadswoningen en penthouses vormt dit nieuwbouwproject een aantrekkelijke aanvulling op de bestaande wijk.