+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Maurice Keijzers

Sterk in technisch en facilitair beheer en onderhoud

Advies
Management
Beheer

Maurice is een waardevolle aanvulling op ons team vanwege zijn brede expertise op het gebied van technisch en facilitair beheer en onderhoud. Van de start van zijn carrière tot aan zijn huidige functie als vastgoedadviseur bij Laride heeft Maurice zich bekwaamd in de vele aspecten van het vastgoedbeheer. Grootschalige commerciële projecten, kantoorpanden en winkelcentra, maar ook maatschappelijk vastgoed, woningen en schoolgebouwen behoren tot het royale portfolio van deze veelzijdige vastgoedexpert.

“De basis van een goed beheerplan valt of staat met een heldere structuur en duidelijke planning. Daarbij is voor mij goede kennis van het vastgoed onlosmakelijk verbonden met kennis over de gebouw gebonden technische installaties. Het (blijven) voldoen aan geldende wet- en regelgeving is daarbij prioriteit.”

Planning en structuur

Vastgoedbeheer draait om meer dan alleen het vastgoed. Het gaat ook over de relatie met alle stakeholders en belanghebbenden en het ontzorgen van opdrachtgevers op het gebied van gebouwenbeheer, zodat zij zich primair kunnen richten op hun corebusiness. Het opstellen van betrouwbare meerjarenbegrotingen en het zorgdragen van de werkzaamheden volgens planning, gewenste kwaliteit en realisatie binnen het gestelde budget vormen daarbij een belangrijk onderdeel.

Om dat te kunnen bewerkstelligen, streeft Maurice in zijn werk continu naar kwaliteitsverbetering. Dankzij zijn kalme en evenwichtige persoonlijkheid is Maurice een prettige gesprekspartner voor zowel collega’s als opdrachtgevers en weet hiermee de rust en het overzicht tijdens projecten te bewaken.

“Ik houd van een uitdaging en ga geen probleem uit de weg. Ik krijg juist energie van ingewikkelde vraagstukken en daag mezelf graag uit om het gewenste resultaat te behalen.”