+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Projectmanagement

Soepel van initiatief tot en met realisatie en nazorg

Advies
Management
Beheer

Huisvestingsprojecten zijn vaak complex. Met projectmanagement krijgt u grip op het proces. Of het nu gaat om nieuwbouwrenovatie of een transformatie, onze projectmanagers maken het project concreet. Vanaf de eerste huisvestingsideeën staan wij u bij met vastgoedadvies en begeleiden wij het ontwerpproces op basis van een helder Programma van Eisen. Wij ondersteunen u bij het vergunningstraject en de aanbestedingsprocedure. Zodra de uitvoering in zicht komt helpen wij u bij de selectie van de uitvoerende partijen, het contractmanagement en strakke directievoering op de bouwplaats. Met ons projectmanagement begeleiden wij u stap voor stap om uw dromen en ambities waar te maken. Soepel en doelgericht.

Risicobeheersing en kwaliteitsbewaking dankzij goed projectmanagement

Onze projectmanagers overzien en coördineren het hele huisvestingsproject. Dat doen we integraal en met oog voor de gebruikers. Centraal in ons projectmanagement staan het waarborgen van uw kwaliteitsambities en het beheersbaar houden van alle projectrisico’s. Doordat wij het proces in alle facetten beheersen kunt u kansen benutten en risico’s minimaliseren. In elke fase van het project voorzien wij u van de juiste informatie op basis waarvan u keuzes kunt maken. U wordt ontzorgd, maar blijft wel volledig aan het roer. Dat geeft u de ruimte om bij te sturen binnen de kaders van het project. Onze projectmanagers bewaken de grenzen en sturen op optimale inzet van uw middelen, draagvlak, gewenste snelheid en resultaat.

Projectmanagement afgestemd op uw wereld

Of u een school bouwt of plannen hebt voor een nieuw bedrijfspand, daartussen zit een wereld van verschil. Wij kennen de verschillen én de overeenkomsten. Nooit opnieuw het wiel uitvinden, maar varen op de kennis en ervaring van onze projectmanager die thuis is in uw wereld. Hij kent uw primaire proces en de wettelijke eisen en normen. Dat scheelt een hoop uitleggen. Zo kunt u focussen op uw doelstellingen en ambities. Wij zijn actief in het onderwijs, de zorg, bij gemeentenbedrijvenwoningcorporaties en voor ontwikkelaars en beleggers.

Wilt u kennis maken met ons succesvolle projectmanagement?

Bel, of stuur een bericht. Wij drinken dan graag vrijblijvend een kop koffie met u. Tijdens een oriënterend gesprek verkennen we samen de mogelijkheden.