+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Over Laride

Bevlogen partner in huisvesting en vastgoed

Advies
Management
Beheer

Vanuit de overtuiging dat een integrale aanpak meerwaarde oplevert in huisvestingsprocessen is René Clijsen in 2000 gestart met Laride. Onafhankelijk, met een strategische visie en een tomeloze bevlogenheid, hielp hij opdrachtgevers hun ontwikkelvraagstukken op creatieve en doelgerichte wijze vorm te geven. Zo verwierf Laride al snel naam bij woningcorporaties, gemeenten en in het onderwijs. Later werd daar succesvol commercieel vastgoed voor ontwikkelaars, beleggers en bedrijven aan toegevoegd.

Laride als uw ondernemende partner

Na de start in Flight Forum Eindhoven is ons kantoor al vele jaren gevestigd in Veldhoven. Ons werkgebied is Zuid-Nederland. De ondernemende wijze waarop René opdrachtgevers bijstond, is inmiddels verankerd in ons DNA. Opdrachtgevers zijn blij met onze brede deskundigheid, persoonlijke aanpak en no-nonsense werkwijze. Voor ons is elk vastgoed- of huisvestingsvraagstuk uniek. Wij stellen uw bedrijfsdoelstellingen en gebruikerswensen centraal. Onze focus ligt op het compleet ontzorgen van opdrachtgevers door het optimaliseren van processen en het minimaliseren van risico’s.

Laride | hart voor huisvesting

Wij ondersteunen u in elke fase van het proces. Van de eerste prille ideeën tot aan de realisatie en het beheer en onderhoud. U kunt rekenen op ons breed palet aan disciplines en deskundigheid. “Laride heeft voor elke fase in het ontwikkelproces mensen in huis”, zegt Hans Noordzij van Interesting Vastgoed. En als we specialistische kennis nodig hebben, die we zelf niet in huis hebben, dan kunnen wij terugvallen op ons groot netwerk van experts. Belangrijk daarbij is onze onafhankelijk positie. Wij adviseren, maar u heeft te allen tijde volledige vrijheid in keuze van ontwerp- en bouwpartners, samenwerking- en aanbestedingsmethoden. Kortom: wij hebben Hart voor (úw) huisvesting

Organisatie

Wij willen betekenis geven aan de wereld van vandaag en morgen door het toevoegen van waarde.

Ons team

De kracht van Laride zijn de mensen die er werken. Deskundig, persoonlijk en vol ondernemersgeest.

Vacatures

Wil jij ons team komen versterken? Check dan onze vacatures!

01 / 03
02 / 03
03 / 03

Laride – La ride – de rimpel

Grip krijgen op de grilligheid van een huisvestingsproces is de metafoor voor onze bedrijfsnaam. Ambities en verwachtingen van partijen kunnen in het begin uit elkaar liggen. We zien het als onze taak om mensen te verbinden en verschillende ambities bijeen te brengen tot een haalbaar plan. Rust en overzicht creëren zorgt voor weloverwogen besluiten. Juist in die beginfase is er veel ruimte om eigen ideeën in te brengen. Wij helpen u bij de planvorming, waarna we samen met u – of in opdracht van u – sturing geven aan het proces. In de realisatiefase ontzorgen wij u met efficiënt bouwmanagement of de directievoering op de bouwplaats. In elke fase van de cyclus kunt u rekenen op onze experts.

Wilt u meer weten over Laride?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het team van Laride is u graag van dienst!