+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Over Laride

Bevlogen partner in huisvesting en vastgoed

Advies
Management
Beheer

Al bijna 25 jaar ondersteunt Laride vanuit Veldhoven vastgoedeigenaren bij hun ontwikkel- en huisvestingsplannen. Dat doen we in heel Zuid Nederland, van dynamisch stedelijk gebied tot prachtige dorpskernen. Ons hart ligt bij de gebruiker. Hoe kunnen we voor hem of haar de beste leer-, woon-, zorg- of werkomgeving creëren? Tegelijkertijd zorgen we voor een gezonde business case, want huisvesting moet wel betaalbaar blijven, of beter nog, renderen. Onderscheidend voor Laride is onze pragmatische, integrale en persoonlijke aanpak. Dankzij onze brede kennis en ervaring zien wij kansen en mogelijkheden en via ons uitgebreide netwerk leggen wij verbindingen die plannen mogelijk maken. Onze focus ligt op het compleet ontzorgen van opdrachtgevers door het optimaliseren van processen en het minimaliseren van risico’s.

Laride | hart voor huisvesting

Sinds de oprichting van Laride in 2001 zijn wij actief in nieuwbouw, renovatie en ontwikkeling voor woningcorporaties, onderwijs- en zorginstellingen. Daar liggen onze roots. En juist in de samenwerking tussen corporaties, gemeenten en ontwikkelaars hebben wij vele mooie projecten mogen realiseren. Als adviseur, projectmanager of gedelegeerd ontwikkelaar. Ondertussen zijn wij vaste partner voor gemeenten, scholen, zorginstanties, bedrijven, corporaties, beleggers en ontwikkelaars in regio Zuid om plannen waar te maken. Dat doen we met specialistische kennis van het werkgebied, brede bouwtechnische kennis en een brok aan ervaring. Daardoor brengen wij snelheid in het proces. Met tevreden opdrachtgevers en gebruikers als resultaat.

En als we specialistische kennis nodig hebben, die we zelf niet in huis hebben, dan kunnen wij terugvallen op ons groot netwerk van experts. Belangrijk daarbij is onze onafhankelijk positie. Wij adviseren, maar u heeft te allen tijde volledige vrijheid in keuze van ontwerp- en bouwpartners, samenwerking- en aanbestedingsmethoden. Kortom: wij hebben Hart voor (úw) huisvesting

Organisatie

Wij willen betekenis geven aan de wereld van vandaag en morgen door het toevoegen van waarde.

Ons team

De kracht van Laride zijn de mensen die er werken. Deskundig, persoonlijk en vol ondernemersgeest.

Vacatures

Wil jij ons team komen versterken? Check dan onze vacatures!

01 / 03
02 / 03
03 / 03

Laride – La ride – de rimpel

Grip krijgen op de grilligheid van een huisvestingsproces is de metafoor voor onze bedrijfsnaam. Ambities en verwachtingen van partijen kunnen in het begin uit elkaar liggen. We zien het als onze taak om mensen te verbinden en verschillende ambities bijeen te brengen tot een haalbaar plan. Rust en overzicht creëren zorgt voor weloverwogen besluiten. Juist in die beginfase is er veel ruimte om eigen ideeën in te brengen. Wij helpen u bij de planvorming, waarna we samen met u – of in opdracht van u – sturing geven aan het proces. In de realisatiefase ontzorgen wij u met efficiënt bouwmanagement of de directievoering op de bouwplaats. In elke fase van de cyclus kunt u rekenen op onze experts.

Advies – Management – Beheer

Al in een vroeg stadium staan wij opdrachtgevers bij om hun droom op het gebied van huisvesting of vastgoed waar te maken. Als sparringpartner, strategisch adviseur of probleemoplosser. Met een tomeloze bevlogenheid en een gezonde portie ondernemerschap helpen wij plannen van de grond te krijgen en ambities waar te maken.

Daarna brengen wij rust, inzicht en overzicht binnen de grilligheid van een huisvestingsproces met ons ontwikkel-, proces- en projectmanagement. Wij behartigen belangen van opdrachtgevers op het gebied van geld, tijd en kwaliteit. Onafhankelijk en betrouwbaar. Opbouwende zekerheden en afbouwende risico’s zijn de speerpunten waarop onze dienstverlening is gebaseerd. Samen zien we kansen en mogelijkheden om huisvestingsprojecten of gebiedsontwikkelingen verder te brengen.

Als een gebouw eenmaal in gebruik genomen is, helpen wij opdrachtgevers bij het beheer en onderhoud daarvan. Met onderzoek en advies geven wij inzicht in de onderhoudsactiviteiten en onderhoudskosten op korte en lange termijn. Voor schoolbesturen hebben we zelfs een premium label ontwikkeld voor onderhoud en beheer van hun schoolgebouwen. Met daarin een helpdesk voor storingsmeldingen. Inmiddels verzorgen wij voor meer dan 100 scholen in de regio het dagelijks en planmatig onderhoud en beheer.

Wilt u meer weten over Laride?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het team van Laride is u graag van dienst!