+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Anton Wijnhoven

Het verschil maken voor opdrachtgevers

Advies
Management
Beheer

Al vanaf het allereerste moment is Anton verbonden met Laride. Zowel Laride als Anton hebben zich door de jaren ontwikkeld. Anton is een ware verbinder en relatiebeheerder. Vanuit zijn stabiele netwerk ontwikkelt hij kansen, creëert hij nieuwe relaties en bouwt hij gestaag aan een solide en diverse klantenkring voor Laride.

Dankzij zijn brede ontwikkeling en interesse is hij een generalist op het gebied van onderwijs, zorg, wonen en bedrijfshuisvesting. Met zijn kennis en met oog voor de marktvraag ontwikkelt hij diensten en positioneert hij Laride in nieuwe markten en netwerken.

Vanuit zijn jarenlange ervaring en pragmatische wijze van werken, coacht hij de medewerkers van Laride zodat er voortgang plaatsvindt en resultaten bereikt worden.

Zijn aanpak is persoonlijk, loyaal, transparant en gericht op snelheid en doortastendheid. Dit vanuit een zorgvuldige en communicatief vaardige werkwijze waarbij het belang van de opdrachtgever op de eerste plaats staat.

“Ik streef er steeds naar om de verwachtingen van de opdrachtgever te overtreffen. Hem het gevoel te geven het maximale uit het proces gehaald te hebben. Dat kan alleen als je de betrokken mensen serieus neemt en ze een volwaardige rol in het proces geeft.”

Mijn projecten

Woonzorgcentrum Hornehoof, Weert

Weert

Zorgcluster Oerle, Veldhoven

Oerle|Veldhoven

Nieuwbouwcomplex Kemie

Helmond