+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Corporaties

Kennis, capaciteit en continuïteit voor corporaties

Advies
Management
Beheer

Werelden verbinden om wonen mogelijk te maken

Met de Woningwet en de verhuurdersheffing staan woningcorporaties voor enorme uitdagingen. Hoe kunnen plannen haalbaar gemaakt worden? Wat te doen met bestaande grondposities? Hoe houdt u de ontwikkelkennis en de capaciteit op peil? Kunt u omvangrijke en complexe projecten nog wel ‘in huis’ managen? En waar liggen samenwerkingsverbanden om wonen voor bijzondere doelgroepen mogelijk te maken? Wij lopen al meer dan 20 jaar mee in uw wereld als onafhankelijk adviseur, ontwikkelaar of gedelegeerd partner. U hoeft ons niet uit te leggen waar de schoen wringt. Deel met ons uw moeilijke dossiers of dromen. Samen lossen we die op of maken we ze werkelijkheid.

Van een leeg vel naar creatieve oplossingen

Omdat wij met veel corporaties, beleggers en zorgorganisaties samenwerken, hebben wij een brede visie op ontwikkelvraagstukken bij corporaties. Of het nu gaat om complexe dossiers die niet van de grond komen, grondposities die lastig te vermarkten zijn, samenwerkingsverbanden met zorgorganisaties, bestuurswisselingen of capaciteitsproblemen. Onze mensen hebben een brede kennis en inzetbaarheid die ze combineren met specialistische kennis over bijvoorbeeld wonen in de zorg of niet-DAEB projecten. Ook ontwikkelen en realiseren wij woningen in het middensegment. Wij verbinden mensen, kennis en netwerken om uw businesscase haalbaar te maken. Daarbij houden we rekening met bewonersbelangen en stakeholders, die onlosmakelijk verbonden zijn met uw plannen.

“Laride weet wat er speelt in onze wereld en kan eenvoudig verbinden met andere sectoren. Ze hebben alle expertise in huis voor de ondersteuning op het gebied van  ontwikkelvraagstukken en projectmanagement.”
Paul van Rixtel | Programmamanager Vastgoed | WoCom

Zakelijke aanpak met maatschappelijk hart

Onze aanpak is helder en duidelijk. Of het nu gaat om advisering, planontwikkeling, projectbegeleiding, de aankoop van vastgoed, risicomanagement, het managen van een besluitvormingstraject of bewonerscommunicatie: u kunt op ons rekenen! Wij maken heldere afspraken en leggen die goed vast, zodat u onderbouwd verantwoording af kunt leggen. We zijn creatief en kunnen snelheid brengen in processen, maar zijn ons ook bewust van een zorgvuldig intern besluitvormingsproces. Uw investeringsstatuut, portefeuillestrategie en duurzaamheidsvisie zijn leidend in onze oplossingen. In uw naam voeren we onderhandelingen, stellen we contracten op en spreken verantwoordelijken aan. Waarbij wij het thema ‘fijn wonen’ voor de toekomstige bewoners nooit uit het oog verliezen. Met Laride als gedelegeerd opdrachtgever kunt u zich met een gerust hart focussen op uw kerntaken.

Wilt u sparren over wat wij voor u zouden kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij inventariseren hoe wij u kunnen ontzorgen.

Woningbouwprojecten waar we trots op zijn

Nur-Holz in Weert

Weert

Barcelona: groot sociale woningbouwproject

Oirschot

Nieuwbouw Kasteellaan Waalwijk

Waalwijk