+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Jos van Thoor

Helderheid en structuur in complexe vraagstukken

Advies
Management
Beheer

Zoveel mensen, zoveel wensen. De kunst is om te zorgen voor het juiste evenwicht. Jos heeft ruime ervaring aan zowel de kant van de commerciƫle projectontwikkeling, als ook in de (semi) publieke sector en kan daarmee de belangen vanuit verschillende invalshoeken overzien. Dankzij zijn snelle denk- en rekenwerk, objectiviteit en nuchterheid weet hij complexe ontwikkelingstrajecten en uiteenlopende vastgoedvraagstukken te doorgronden en inzichtelijk te maken. Door goede samenwerking kan Jos concrete en heldere resultaten tot stand te brengen.

De verschillende belangen en posities van betrokkenen in een project kunnen zorgen voor complexe vraagstukken. Door een luisterend oor, het stellen van de juiste vragen, een objectieve blik en praktische instelling weet Jos de diverse belangen zo bij elkaar te brengen dat er voor iedereen een wenselijke situatie ontstaat. Met zijn specialistische kennis op het gebied van projectontwikkeling en vastgoedrekenkunde, kan hij complexe vraagstukken terugbrengen tot de essentie en op een heldere en eenvoudige wijze communiceren.

Jos is als partner een waardevolle toevoeging van ons team. Met zijn sociale vaardigheden heeft hij de kwaliteit in huis om mensen en projecten te verbinden. Zo ontwikkelen wij met het team van Laride complexe projecten en grote gebiedstransformaties met woningen, commercieel- en maatschappelijk vastgoed waarin het prettig wonen, werken en leven is.