+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Bedrijfspand Cordstrap, Venray

Bedrijfsproces bepaalt het gebouw

Advies
Management
Beheer
01 / 04
02 / 04
03 / 04
04 / 04

Cordstrap is marktleider in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van lading vastzetsystemen. De huisvesting in Deurne was sterk verouderd en inmiddels logistiek niet optimaal. Als gevolg van de aanhoudende groei had Cordstrap behoefte aan ca. 3.000 m2 kantoor, 14.000 m2 productieruimte en een magazijn van ca. 14.000 m2. De locatie is gevonden in Venray.

Turnkey aannemer

Vanwege de omvang en tijdsdruk op het proces is gekozen voor een prefab leverancier in de vorm van een turnkey aannemer. Laride heeft middels vraagspecificaties de eisen en wensen van Cordstrap geformuleerd en de offerteaanvragen in de markt verzorgd. Gedurende het proces was de optimalisering van de bedrijfsprocessen een hoge prioriteit.

FlexOffice-principe

Uiteindelijk zijn in een onderhandelingstraject de vraag- en aanbodspecificaties bij elkaar gebracht en is de bouw in samenwerking met Hercuton in een voortvarend tijdtraject doorlopen. Het ontwerp is uitgewerkt volgens het zogenaamde FlexOffice-principe. Daarbij is uitgegaan van standaard maten voor trappen, kantoorruimtes, installaties en afbouwmaterialen zoals systeemplafonds en wanden. Het totale bedrijfscomplex is daarmee uitermate flexibel.