+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Contractmanagement

Voorkom ergernis en bespaar kosten

Advies
Management
Beheer

Door proactief uw contracten te managen kunnen we tijdig uw huisvestingsproces bijsturen en daarmee conflicten voorkomen, risico’s beheersen, kosten besparen en samenwerking verbeteren. Voorbeelden zijn overeenkomsten met adviseurs, aanneemovereenkomsten of onderhoudscontracten. Allemaal met verschillende algemene voorwaarden.  Met ons contractmanagement adviseren en ondersteunen wij u bij het opstellen van contracten, het beheren ervan en het periodiek monitoren of de gemaakte afspraken nog nagekomen worden.

Contractmanagement geeft duidelijkheid voor alle partijen

De bouwkolom is een complexe keten van processen. Duidelijkheid scheppen in wie waar verantwoordelijk voor is, geeft duidelijkheid voor iedereen. Dit bevordert de samenwerking en verhoogt de productiviteit. Wij sturen met ons contractmanagement niet alleen op de harde kant, maar ook op de zachte kant van de samenwerking. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor goed relatiemanagement met uw wederpartij. Wij beheersen de materie en het proces. En dankzij onze integrale aanpak en jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren in de contractvorm, overeenkomsten opstellen of contracten checken. Zo voorkomt u onduidelijkheden onderweg en kunnen ergernissen in goed overleg worden opgelost. Wij gaan voor een lange termijn relatie. Met u én uw leveranciers.

Wat levert contractmanagement op?

Met proactief contractmanagement voorkomt u ergernis en conflicten en bespaart u kosten. Bovendien houdt u grip op contracten en regie over de gemaakte afspraken, worden risico’s beheersbaar, heeft u een betere klant-leveranciersrelatie, minder discussie en bent u er zeker van dat contractdoelstellingen ook zeker worden gehaald. Bij contractmanagement combineren wij onze marktkennis met kennis van de bouw, juridische zaken en processen. Integraal bewaken wij voor u het nakomen van de afspraken en de rolvastheid van partijen op welk moment van het proces dan ook.

Meer weten over contractmanagement?

Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke voordelen proactief contractmanagement heeft voor uw ontwikkel- of huisvestingsvraagstuk.

Nieuwbouw en uitbreiding PicusKade, Eindhoven

Eindhoven