+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Bob van Vroenhoven

Advies
Management
Beheer

Na afronding van zijn opleiding Vastgoed & Makelaardij, start Bob bij Laride als vastgoedadviseur. Hij gaat zich voornamelijk bezighouden met huisvestingsvraagstukken op gebied van Beheer.

In de komende periode zullen onze opdrachtgevers kennis gaan maken met Bob. Bob ondersteunt zijn collega’s van beheer op een breed vlak aan werkzaamheden, van locatiebezoeken en opnames tot het aanvragen van offertes, uitsturen van opdrachtbonnen en bij de uitvoering van meerjarenonderhoudsplannen voor enkele schoolbesturen. Daarbij is Bob een van de vaste aanspreekpunten op onze servicedesk, waar bij onderwijsinstellingen ondersteunt met het oplossen van acute storingen en onderhoudszaken in hun dagelijks beheer.

“Ik vind het fijn om met collega’s te kunnen sparren. Ik doe elke dag nieuwe kennis op die ik meteen in de praktijk kan toepassen. De sfeer is top, mijn carrière had niet beter kunnen starten.”

Bob heeft voor Laride gekozen omdat we in de gehele vastgoedcyclus actief zijn van advies, management tot beheer en vanwege de verschillende werkvelden waarin we opereren.

Bob wil zich de komende jaren ontwikkelen als vastgoedadviseur en zijn kennis van vastgoedbeheer verder vergroten. Laride stimuleert dat en coacht jonge professionals in hun ontwikkeling. Wij zijn blij met de komst van Bob en hij is een aanwinst voor team Laride!