+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Laura Bogaarts

Advies
Management
Beheer

Na een afgeronde opleiding in vastgoedkunde en een traineeship bij verschillende woningcorporaties is Laura Bogaarts bij Laride gestart als vastgoedadviseur bij Beheer.

Met een grote dosis enthousiasme en haar leergierige en onderzoekende aard pakt Laura de meest uiteenlopende taken op zich en raakt zo snel ingeburgerd in het team en haar taken als vastgoedadviseur bij Laride. Voor de onderwijsinstellingen waar Laride het beheer en onderhoud voor verzorgt is Laura aanspreekpunt voor directie, conciërges en beheerders en zorgt ze ervoor dat acute storingen en onderhoudszaken worden opgepakt en uitgezet. In samenwerking met collega’s van het team Beheer zorgt ze tevens voor de opvolging en uitvoering van enkele jaarplannen die voor de schoolbesturen zijn opgesteld.

Haar affiniteit met maatschappelijk vastgoed en kennis op het gebied zorgvastgoed komen goed van pas bij haar werkzaamheden voor een van onze zorgpartners.

“De diversiteit aan werkzaamheden én opdrachtgevers spreekt me enorm aan. Ik kan zelfstandig aan de slag met mijn vaste taken, maar vind het ook heerlijk om met het team te sparren en mee te werken aan de ontwikkeling van huisvestingsplannen.”

Laura wil zich de komende jaren ontwikkelen als vastgoedadviseur en haar kennis van vastgoedbeheer verder vergroten. Laride stimuleert dat en coacht jonge professionals in hun ontwikkeling. Wij zijn blij met de komst van Laura en ze is een aanwinst voor team Laride!