+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Roy Schellen

Technische allrounder

Advies
Management
Beheer

Met ruim 20 jaar ervaring in de bouwsector is Roy met zijn kennis en kunde een mooie aanvulling op ons team.

Brede expertise

Roy is een bedreven projectleider en technisch sterk onderlegt. Van bouwvoorbereiding tot brandveiligheid, van legionella onderhoud tot contractbeheer, nieuwbouw en planmatig onderhoud, inkooptrajecten en bouwbegeleiding, geen aspect uit de bouwwereld is hem vreemd.

Dankzij zijn inhoudelijke expertise van het vastgoed(proces) en zijn brede technische kennis is Roy een gedegen gesprekpartner voor opdrachtgevers en kan hen daardoor van waardevol advies voorzien. Het uitgebreide takenpakket van zijn rol als projectleider bij Laride geeft hem energie en de diversiteit aan projecten voor zorginstellingen, woningcorporaties, scholen of beleggers maken dat hij zich nog verder kan ontwikkelen.

Klantgerichte aanpakker

Door zijn doel- en klantgerichte werkwijze weet hij mensen te binden en houdt hij continu overzicht op zijn projecten. Dankzij zijn flexibele en nuchtere houding is Roy goed in staat om te anticiperen op onverwachte situaties en weet hij uitdagende huisvestingsvraagstukken tot een goed einde te brengen.

“Ik werk hard en bekijk alles van de positieve kant. Dat werkt aanstekelijk, waardoor ik de mensen om mij heen ontzettend enthousiast kan maken binnen een project. Dat zorgt niet alleen voor een prettige werksfeer, maar is bovendien bevorderend voor het bereiken van het gewenste resultaat.”

Die aanpakkersmentaliteit en positiviteit kenmerken Roy niet alleen op het werk. Daarbuiten zet hij zich in voor diverse goede doelen. Het liefst combineert hij dat met zijn hobby sporten.