+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Onderwijs

Een passende school afgestemd op onderwijsvisie

Advies
Management
Beheer

Een gezond binnenklimaat, verouderde huisvesting, achterstallig onderhoud, krimpende leerlingenaantallen, nieuwe onderwijsmethodieken, verduurzaming of samenwerking met andere partners: zomaar een greep uit de vraagstukken waar u als schoolbestuur of school mee te maken krijgt als het gaat over de huisvesting van jonge kinderen, leerlingen of jong volwassenen. Waar moet u beginnen? Hoe organiseert u het proces? Welke prioriteiten zijn er? Hoe organiseert u de benodigde middelen en de gewenste samenwerkingsvorm? Hoe kunt u de beschikbare financiële middelen zo effectief mogelijk besteden?

Goed doordacht zorgeloos proces

Al decennialang ondersteunen wij onderwijsinstellingen in het PO, VO, MBO of HBO als strategisch beleidspartner, adviseur en projectmanager. Wat uw vraagstuk ook is, wij kennen uw wereld en helpen u graag verder. Of het nu gaat om en huisvestingsadvies, renovatie of nieuwbouw, verduurzaming, beheer, onderhoud en exploitatie of een aanbestedingsstrategie: u kunt vertrouwen op de expertise van onze ervaren experts.

“Laride ondersteunde en adviseerde. Ook als het lastig werd.  

Ze hebben ons nooit in de steek gelaten.”

Marcel Spierings, Udens College

Premium label in beheer en exploitatie van schoolgebouwen

Specifiek voor onderhoud en beheersvraagstukken kunt u terecht bij onze afdeling beheer en onderhoud. Van inventarisatie van uw vastgoed, het uitvoeren van conditiemetingen en het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) volgens NEN 2767 tot aan het screenen van onderhoudscontracten het inkopen van planmatig onderhoud of de helpdesk voor storingsmeldingen: wij ondersteunen u graag in al uw onderhoudsvraagstukken. Direct, persoonlijk en ter zake kundig. Dat werpt zijn vruchten af. Voor meer dan 100 scholen in het PO en VO onderwijs verzorgen wij reeds jaren het dagelijks en planmatig onderhoud en beheer.

Onderwijs projecten waar we trots op zijn

Herontwikkeling en nieuwbouw SintLucas

Eindhoven

Basisschool Het Mooiste Blauw in Nuenen

Nuenen

Commanderij College, Beek en Donk

Beek en Donk