+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Projectbegeleiding

Grip en sturing op uw bouwproces

Advies
Management
Beheer

Nieuwbouw of renovatieprojecten zijn vaak complex. Voor de (ver)bouw van uw school, bedrijfspand, zorginstelling of de ontwikkeling van woningen is kennis en ervaring nodig. Denk aan vergunningstrajecten, contracten, kosten, kwaliteit en de planning. Wij houden voor u het overzicht en begeleiden u tijdens de verschillende stappen in het bouwproces. Zo komt u niet voor verrassingen te staan tijdens de bouw of bij de oplevering en kunt u beslissingen nemen op basis van onderbouwde documenten.

Projectbegeleiding | één aanspreekpunt voor zorgeloos proces

Bij een bouwproces zijn veel disciplines vertegenwoordigd: de architect, de installateur, de aannemer en onderaannemers. Ieder met zijn eigen vakgebied. Hoe fijn zou het zijn als er één projectbegeleider is die voor u alles uitzoekt, de grote lijnen bewaakt en zorgt dat iedereen zijn afspraken nakomt? Onze projectbegeleiders kennen de regelgeving, weten de weg in uw werkgebied en leiden uw bouwproces in strakke banen. Hij of zij is uw aanspraakpunt waardoor het proces overzichtelijk en beheersbaar blijft. Naast kostenbesparing en tijdwinst zal onze projectbegeleiding u ook minder zorgen opleveren.

Waarom zou u de projectbegeleiding uitbesteden?

Het managen van een bouwproces kost veel tijd en kent risico’s als u geen of weinig kennis heeft van bouwkundige en juridische zaken. Waarom zou u de projectbegeleiding zelf doen, als wij de kennis en ervaring in huis hebben om kosten, planning en kwaliteit optimaal op elkaar af te stemmen? Onze projectbegeleiders ondersteunen u bij het waarmaken van uw dromen en ambities. U geeft ons de  opdracht en wij regelen het! Wij behartigen uw belangen alsof het ons eigen project is: betrokken, pragmatisch en met kennis van zaken.

Wilt u meer weten over projectbegeleiding door Laride?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Deel met ons uw vragen, dromen en ambities en wij leiden u zorgeloos door het bouwproces.