+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Kwaliteitsmanagement

Toetsen, bijsturen en controleren

Advies
Management
Beheer

Door de introductie van geïntegreerde contractvormen als Design & Build, Engineering & Build of Turn key en de Wet Kwaliteitsborging, wordt kwaliteitsmanagement in het bouwproces steeds belangrijker. Kwaliteitsmanagement begint al tijdens het ontwerpproces, waarin een praktische vertaling moet worden gemaakt naar de bouwkwaliteit bij oplevering. Als de bouw eenmaal is gestart moet continu getoetst worden of de gemaakte afspraken worden nagekomen en de kwaliteit geleverd wordt die u voor ogen heeft. Dat kunt u natuurlijk zelf doen, maar waarom zou u? Het kwaliteitsmanagement van uw huisvesting is bij ons in goede handen. Ook als het gebouw eenmaal is opgeleverd.

Kwaliteitsmanagement | wat kunnen wij voor u betekenen?

Als kwaliteitsmanager regisseren wij processen, signaleren wij afwijkingen, nemen we passende maartregelen en evalueren het proces. Allemaal in uw belang, zodat u krijgt wat u voor ogen heeft. Met ons kwaliteitsmanagement toetsen wij onder meer de bouwkundige en installatietechnische ontwerpen of de bouwkwaliteit tijdens de uitvoering. U kunt bij ons ook terecht voor een second opinion of risicomanagement. Voor gebouwbeheerders voeren wij conditiemetingen uit, zodat u weet welke onderhoudsinspanningen u voor een bepaald gebouw moet leveren. Dat doen we volgens de NEN 2767. Ook kunnen wij u ondersteunen met het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP), zodat u er zeker van bent dat de kwaliteit van een gebouw geborgd is. Nu en in de toekomst.

Kwaliteitsmanagement voor beleggers

Als belegger wilt u ervan verzekerd zijn dat een ontwikkeling voldoet aan de gemaakte en afspraken, vastgelegd in overeenkomsten, en de naleving daarvan. Wij toetsen het bestek op kwaliteit en prijs en organiseren het kwaliteitsmanagement voor u. Dat doen we in uw belang. Wij zijn uw ‘ogen en oren’ tijdens de voorbereiding en op de bouwplaats. Onafhankelijk en deskundig. Van realisatie tot oplevering. Met ons kwaliteitsmanagement wordt u ontzorgt, terwijl wij u continu op de hoogte houden van de actuele stand van zaken.

Bent u op zoek naar effectief kwaliteitsmanagement?

Wij toetsen en borgen de kwaliteit waar u om gevraagd heeft. Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen ontdekken hoe wij u het beste kunnen ondersteunen.

Kwaliteit staat voorop!

Frederik toren S-West

Eindhoven - Strijp-S

Transformatie De Bunker naar BunkerToren

Eindhoven