+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Huisvesting

Een integrale benadering

Advies
Management
Beheer

Organisaties zijn altijd in beweging. Uw huisvesting dient hierop een passend antwoord te hebben. Wij ondersteunen u om uw huisvesting optimaal in te zetten ter ondersteuning van het primaire proces. Samen met u ontrafelen wij de werkprocessen en brengen kennis en visies bij elkaar. Wij voorzien u in alle fasen van uw huisvestingsproces van inzichten waarmee u verder kunt. Of het nu gaat om adviesmanagement of beheer, wij ontzorgen u volledig, zodat u de handen vrij houdt voor uw core business.

Thuis in huisvesting voor úw wereld

Onze drive is om huisvestingsvraagstukken, plannen of ontwikkelprojecten haalbaar te maken. Dat doen we vanuit een onafhankelijke positie en met kennis van uw markt of werkgebied. Wij zijn actief in het onderwijs, het bedrijfsleven, de zorg en voor gemeenten. Ook woningbouwprojecten in opdracht van corporaties of ontwikkelaars kennen voor ons geen geheimen. Van een haalbaarheidsonderzoek of locatieonderzoek tot een strategisch vastgoedadvies of een Integraal Huisvestings Plan (IHP). Wij vertalen uw eerste ambities tot concrete plannen voor flexibele en toekomstbestendige huisvesting. Proactief en daadkrachtig.

Hart voor huisvesting

Huisvesting is een breed begrip. Net als onze dienstverlening, die alle fasen in het huisvestingsproces bestrijkt. Vanaf het eerste idee tot en met beheer en onderhoud. Wij geven u inzichten en handvatten om de juiste keuzes te maken ten aanzien van uw huisvesting. Voor nu en later. Daarbij staan gebruikers en bedrijfsdoelstellingen centraal. We zijn uw steun en toeverlaat en bieden continuïteit en flexibiliteit als het om uw huisvesting gaat.

Wat is uw vraag over huisvesting?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct. Wij hebben alles in huis om u van antwoorden te voorzien op uw huisvestingsvragen. Samen onderzoeken wij hoe uw huisvesting het primaire proces van uw organisatie kan versterken. Nu en in de toekomst.

Enkele van onze huisvestingsprojecten

Vervangende nieuwbouw Neos, Eindhoven

Eindhoven

Zorgcluster Oerle, Veldhoven

Oerle|Veldhoven

Huisvestingsonderzoek Vrijdag Premium Printing

Eindhoven