+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Ontwikkelaars

Van idee, tot haalbaar plan en realisatie 

Advies
Management
Beheer

Heeft u een locatie die u tot ontwikkeling wilt brengen of een pand dat de potentie heeft om herontwikkeld te worden? Echter ontbreekt het aan capaciteit of kennis binnen uw eigen organisatie om uw plannen van de grond te krijgen of het proces te organiseren? Of bent u wellicht op zoek naar een netwerk waar u gebruik van kunt maken? Praat dan eens met een van onze ontwikkelingsmanagers. Zij hebben kennis van het vastgoedproces en overzien de uitdagingen waar u voor staat. Samen met u onderzoeken ze de ontwikkelpotentie van een locatie of gebouw. Of het nu gaat om de ruimtelijke en programmatische inpassing, de financiële haalbaarheid of de verbinding van partijen: u kunt rekenen op hun aantoonbare ervaring, creativiteit en ondernemersgeest.

Van sociaal maatschappelijk vastgoed tot commerciële vastgoedontwikkeling

Wij ontwikkelen al jaren sociaal maatschappelijke huisvesting voor woningcorporaties. Met de komst van de Woningwet zijn de commerciële ontwikkelingsmogelijkheden voor corporaties beperkt, wat kansen biedt voor andere partijen. Ondertussen ontwikkelen wij voor uiteenlopende marktpartijen. Onze kracht ligt in het verbinden van mensen én organisaties, kansen zien, creativiteit in planvorming, een effectieve bestuurslobby en rendement creëren. Draagvlak is wat ons betreft de basis voor projecthaalbaarheid. Dat vergt een hoge mate van betrokkenheid en strategisch handelen. Wij beheersen dat spel. Bovendien kunt u als vastgoedeigenaar profiteren van ons uitgebreide netwerk, waardoor wij ook verbindingen kunnen leggen met architecten, beleggers, gemeenten, corporaties of makelaars.

Elke opgave kent unieke kansen

Ontwikkelen is denken in mogelijkheden. Maar ook onderkennen dat plannen aangepast moeten worden om ze haalbaar te maken. Met onze Quick Scan weet u snel of uw locatie potentie heeft. Als er potentie is, kunnen wij snel schakelen en vanuit uw wensen en behoeften een programma van eisen opstellen en vertalen naar een plan. Samen met u brengen we ideeën naar plannen. Tekenen en rekenen gaan hand in hand om te kunnen sturen op een financieel verantwoorde ontwikkeling. En komt een plan tot uitvoering, ook dan kunt u op onze expertise rekenen. Kortom: wij voegen creativiteit en deskundigheid toe en ontzorgen u tijdens het complete proces van idee, tot haalbaar plan en realisatie.

Onze projecten

Nieuwbouw en uitbreiding PicusKade, Eindhoven

Eindhoven

Eurostaete: wonen op hoog niveau

Eindhoven