+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Werkwijze Laride

Wij doen het samen. Samen met u.

Advies
Management
Beheer

Laride helpt u om uw huisvestings- of ontwikkelvraagstukken op te lossen en te realiseren. Daarbij gaan we moeilijke situaties niet uit te weg. Wij durven ‘out of the box’ te denken om uw ambities mogelijk te maken. Onze experts zijn onafhankelijk, deskundig en kritisch. Zowel op de mensen als het proces. Als bijsturing nodig is, dan doen we dat. Altijd in uw belang en dat van het proces. Wij gaan voor continuïteit en haalbaarheid. Onze aanpak is pragmatisch. Verwacht dan ook geen dikke rapporten die in de lade belanden, maar overzichtelijke plannen. Kort en krachtig. Voldoende onderbouwd om weloverwogen keuzes te maken.

Creativiteit kenmerkt onze werkwijze

Elk huisvestings- of vastgoeddossier is uniek. Uw doelstellingen zijn leidend. Samen met u kijken wij waar er kansen liggen. Of het beter kan. Misschien zelfs wel slimmer of eenvoudiger. Zodat u meer woningen op een locatie kunt ontwikkelen of procedures sneller kunt doorlopen. Wij helpen u om de juiste partijen bij elkaar te brengen of weten een geschikte gebruiker voor uw pand te vinden. Als objectief expert zien we de blinde vlekken in uw plan en kunnen we door bijvoorbeeld optimalisatie in uw bedrijfsproces een efficiënter gebouw bedenken. Kortom: wij brengen verantwoorde flow in uw project door kansen te benutten!

Onze werkwijze ontzorgt

Wij ontzorgen u gedurende het gehele proces: van plan tot uitvoering, onderhoud en beheer. Wij sturen op optimale inzet van uw middelen, draagvlak, gewenste snelheid en resultaat. Niet door u de regie uit handen te nemen, maar door u met raad en daad bij te staan als het om uw huisvesting en vastgoed gaat. U kunt met een gerust hart een aanbestedingsprocedure aan ons overlaten of de architectenselectie. Op basis van onze ervaring en pragmatische aanpak zijn we in staat ontwerptrajecten zeer efficiënt en effectief te doorlopen. Wij onderhandelen met derden en regisseren het contractmanagement. En op de bouw organiseren wij de directievoering of het kwaliteitsmanagement.

Werkwijze gericht op risicobeheersing

Naast kansen, kent een huisvestingsproces ook risico’s. Sommigen zijn te voorzien, andere komen soms onverwachts op uw pad. Onze werkwijze is erop gericht om in alle fasen van het proces uw kwaliteitsambities te waarborgen en de projectrisico’s beheersbaar te houden. Vandaar dat wij het gehele proces opdelen in fases. Na elke fase ontvangt u een fasedocument. Dit is een duidelijk besluitvormingsmoment. Welke ingrepen zijn noodzakelijk om verantwoord verder te gaan? Of het nu gaat om creëren, sturen, bewaken of beheren, wij ontzorgen u volledig, zodat u de handen vrij houdt voor uw corebusiness.

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Heeft u behoefte aan creatieve denkkracht of resultaatgerichte daadkracht om uw plannen verder te brengen? Neem dan contact met ons op.  Van het eerste ruwe idee, tot aan de ingebruikname van het gebouw of het assetmanagement, wij helpen u graag verder.