+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Beheer

Grip op onderhoudsactiviteiten en kosten

Advies
Management
Beheer

Wij houden al zeer vroeg in een nieuwbouwproces rekening met alle beheer- en exploitatieaspecten, waardoor uw gebouw optimaal wordt afgestemd op een rendabel gebruik. Bij bestaande gebouwen adviseren wij over de optimalisatie van het gebruik, de beperking van gebruikslasten en de samenwerking tussen partijen. Wij adviseren gebouweigenaren bij het vastgoedonderhoud en geven inzicht in hun onderhoudsactiviteiten en onderhoudskosten op korte en lange termijn.

Beheer: van assetmanagement tot ‘service desk’

Beheer en onderhoud kent vele facetten, waarbij gebouwen en installaties naadloos met elkaar verbonden zijn. Bij assetmanagement en planmatig onderhoud wordt het steeds belangrijker om goed onderbouwde keuzes te maken. Strategie is leidend, techniek is ondergeschikt. Met onze bouwkundige keuringen en conditiemetingen volgens NEN 2767 brengen wij de technische staat van uw gebouwen in kaart en adviseren wij over het vervolgtraject en mogelijk energiebesparende maatregelen. Ook het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan of het initiëren van kwaliteitsimpulsen is ons op het lijf geschreven. En zoekt u een pragmatische oplossing voor uw onderhoud en dagelijkse storingsmeldingen? Denk dan eens aan onze service desk. Zij ontzorgen u volledig. Van het oplossen van storingsmeldingen, logboekbeheer tot aan facturatiecontrole.

Hoe kunnen wij u ondersteunen op het gebied van beheer en onderhoud?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts van de afdeling Beheer en Onderhoud. Zij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en hoe wij u kunnen ondersteunen in toekomstbestendige huisvesting en vastgoed.

Een greep uit onze diensten beheer en onderhoud

Maak kennis met de mensen van onze afdeling Beheer

Coördinator Servicedesk