+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Vastgoedonderhoud

Instandhouding, verbetering, verduurzaming

Advies
Management
Beheer

Vastgoedonderhoud is enorm belangrijk om de waarde van uw vastgoed te behouden. Wij ontzorgen scholencorporatieszorginstellingen en andere vastgoedeigenaren bij het planmatig onderhoud van hun huisvesting en vastgoed. Het belangrijkste doel van planmatig vastgoedonderhoud is de instandhouding, verbetering of verduurzaming van een pand. Een goed onderhouden pand zorgt voor een veilige en prettige woon-, werk- en leeromgeving. Met bouwkundige keuringen en conditiemetingen volgens NEN 2767 beoordelen wij de kwaliteit van de objecten en brengen de onderhoudsbehoefte in kaart. Alle onderhoudsactiviteiten brengen wij overzichtelijk bij elkaar in een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) inclusief de bijbehorende onderhoudskostenkosten.

Vastgoedonderhoud voor toekomstbestendige huisvesting

Wij ondersteunen vastgoed eigenaren bij het beheersbaar maken van hun onderhoudsactiviteiten en -kosten op korte en lange termijn. U kunt bij ons terecht voor onder meer:

  • het uitvoeren van conditiemetingen volgens NEN 2767
  • het uitvoeren en opstellen van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s)
  • strategische onderhoudsadvies
  • onderhoudscoördinatie
  • inspecties
  • contractbeheer
  • aansturing in het kader van gebouwonderhoud

“Een goed onderbouwde keuze maken bij vastgoedonderhoud wordt steeds belangrijker.  
Strategie is leidend, techniek is ondergeschikt.”

Integrale aanpak van vastgoedonderhoud | een praktijkvoorbeeld

Wij hebben jarenlange ervaring in vastgoedonderhoud en alle benodigde disciplines samengebracht in de afdeling Onderhoud en Beheer. Zij ondersteunen zowel in de advisering over de planmatige aanpak van onderhoud als bij het dagelijks onderhoud en beheer via onze servicedesk.

Voor verschillende schoolbesturen hebben we de organisatie rondom huisvesting geanalyseerd en onze dienstverlening hierop aangeboden. Dit kan zowel ondersteunend worden ingericht als door totale ontzorging van onderhoud en huisvestingsvraagstukken.

Heeft u vragen over planmatig vastgoedonderhoud of wilt u praktisch ontzorgt worden?

Neem contact op met onze experts van de afdeling Beheer en Onderhoud. Wij helpen u grip krijgen op uw onderhoudsactiviteiten, de onderhoudskosten en de toekomstbestendigheid van uw objecten.

Laride is expert op het gebied van advies, management en beheer van huisvestings- en vastgoedvraagstukken. Wij zijn actief in de zorg en het onderwijs en werken voor bedrijven, gemeenten, corporaties en ontwikkelaars. Pragmatisch, persoonlijk en ter zake kundig.

Onze projecten

Renovatie De Horst

Eindhoven