+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Julian van de Sande

Advies
Management
Beheer

Julian heeft zeer ruime ervaring op het gebied van beheer en onderhoud én projectmanagent. Hij is een echte netwerker die in zijn kracht staat op het snijvlak van techniek en commercie. Zijn energie haalt hij uit het positief blijven verrassen van zijn klanten door diens verwachtingspatroon te blijven overtreffen. Net dat extra’s doen. Als een ware verbinder en met ruime kennis, ervaring én enthousiasme gaat Julian samen met ons team van onderhoudsdeskundigen meebouwen aan een verdere uitbreiding van onze dienstverlening.

Julian zijn motto:
“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

Julian heeft in het verleden zijn strepen verdiend in de bouw-, woningcorporatie-, en bouwmanagementsector. Zijn brede kennis en ervaring zet hij dagelijks met veel enthousiasme in om klanten te adviseren en ontzorgen.

.

Tips en artikelen over vastgoedmanagement

Goed vastgoedmanagement is een teameffort 

Projectteam-werkoverleg-beheer-Team-Laride

Door kennis en kunde over huisvesting en vastgoedmanagement te verbinden aan de klantbehoefte ontzorgen wij schoolbesturen en -directies in het beheer van hun huisvesting en vastgoed.

Lees meer

Tijdelijke onderwijshuisvesting in perspectief

Tijdelijke huisvesting kan een oplossing zijn bij behoefte aan extra lesruimte voor leerlingen bij pieken in de capaciteits-vraag. Heeft u extra lesruimte nodig voor goed onderwijs? Wij helpen u op weg.

Lees meer

Onderwijshuisvesting in dynamisch speelveld

Vastgoedmanagement-overleg-vastgoedbeleid-team-Laride

Goed onderwijs in veilige en gezonde gebouwen, hoe doet u dat in de steeds veranderende omgeving van wet- en regelgeving en fluctuerende leerlingaantallen? Laride helpt.

Lees meer