+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Turn key

Gebruiksklaar opgeleverd

Advies
Management
Beheer

Met de contractvorm turn key bouwen besteedt u de gehele nieuwbouw uit aan één deskundige partij. Van ontwerp en realisatie tot aan oplevering en nazorg. U draagt hierbij alle ‘zorgen’ over aan één opdrachtnemer. Deze regelt de administratie, planning en coördinatie van uw bouwproject. Door integratie van werkzaamheden bespaart u tijd en geld. Echter u draagt ook de regie over, waardoor u tijdens het bouwproces minder kunt (bij)sturen op het eindresultaat. Dat ligt vast in het Programma van Eisen  of de vraagspecificatie, waarin een uitgebreide opsomming van eisen staat beschreven waaraan het gebouw moet voldoen. Zodra u de sleutel ontvangt, is uw nieuwbouw gebruiksklaar. Met turn key bouwen wordt u volledig ontzorgt en kunt u zich focussen op uw core business.

Voor welke projecten is turn key een interessante contractvorm?

De bouw is steeds complexer geworden. Een nieuwbouwproject is een aanslag op de normale bedrijfsvoering en kost vaak meer tijd en energie dan verwacht. Wij zijn bekend met de contractvormen in de bouw en beoordelen samen met u of turn key een contractvorm is die bij u en uw project past. Dat heeft veelal te maken met de complexiteit en de omvang van het project. En hoeveel kennis en capaciteit u zelf in huis heeft om het proces te sturen. Voor ons is bouwen dagelijkse kost en we weten op welke details gelet moet worden. U kunt op ons rekenen als het gaat om het formuleren van een gedetailleerd Programma van Eisen waarin uw wensen gespecificeerd staan. Tevens verzorgen wij de offerteaanvragen in de markt, zodat u een turn key aannemer vindt die bij uw aanvraag past.

Wat zijn de voordelen van turn key bouwen?

Met een turn key contract wordt u volledig ontzorgt. Voor, tijdens en na de bouw! De verantwoordelijkheid ligt bij de turn key aannemer. Door het integreren van werkzaamheden is de bouw veelal sneller klaar. Het eindresultaat en de kosten staan vast. U heeft één aanspreekpunt en u kunt gebruik maken van de kennis en ervaring van de opdrachtnemer in het realiseren van uw onderwijsgebouw, woningen of bedrijfspand. Wilt u ontzorgd worden? Wij regelen het voor u. Pragmatisch en doelgericht.

Meer weten over turn key aanbesteden?

Bel ons of stuur een mail. Wij helpen u bij keuze van de juist contractvorm en organiseren het turn key project voor u. Van vraagspecificatie tot het verzorgen van de aanbestedingsprocedure.

Projecten op basis van turn key

Meierijlaan Eindhoven

Eindhoven

Nieuwbouwcomplex Kemie

Helmond

Bedrijfspand Cordstrap, Venray