+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Huisvestingsadvies

Voor een heldere besluitvorming

Advies
Management
Beheer

Heeft u plannen voor nieuwbouw of renovatie? Dan is het goed om te weten waaraan u begint en waar u aan toe bent. Onze vastgoedprofessionals begeleiden u van A tot Z: inhoudelijk en procesmatig. Als onafhankelijk adviseur bekijken wij uw organisatie met een frisse blik. Bovendien kennen wij uw wereld; van onderwijs en zorg tot aan bedrijven en gemeenten. Vanuit onze ervaring voorzien wij u van een eerlijk, helder en duidelijk advies voor huisvesting. Ongeacht de fase waarin uw huisvestingsproject zich bevindt. Op basis van ons huisvestingsadvies kunt u met vertrouwen beslissingen nemen.

Huisvestingsadvies is een breed begrip

De wereld om ons heen verandert continu. Daarop anticiperen met uw huisvesting kan een hele uitdaging zijn. Wij bieden inzicht. Vanuit bedrijfseconomisch, functioneel of financieel perspectief tot aan duurzaamheid en de vertaling van gebruikerswensen. Vanuit uw huisvestingsvraag gaan we op zoek naar antwoorden. De expertise die we daarvoor inzetten is veelzijdig: locatieonderzoek, vastgoedadvies, strategisch vastgoedplan, Integraal Huisvestingsplan (IHP), duurzaamheidsadvies, haalbaarheidsonderzoek of exploitatiekosten. Heeft u geen behoefte aan een uitgebreid onderzoek? U kunt bij ons ook terecht voor een quick scan, een second opinion of een marktconformiteitstoets.

Integraal huisvestingsadvies

Huisvesting is geen doel op zich, maar een bedrijfsmiddel. Huisvesting levert meerwaarde als het gaat over efficiencyverbeteringen, een hoge medewerkerstevredenheid, flexibiliteit, branding of (slimmer) samenwerken. Een integrale benadering van uw huisvestingsvraag levert antwoorden waarmee u stakeholders kunt overtuigen of draagvlak kunt creëren. Onze adviseurs gaan altijd uit van de waarden en ambities van uw organisatie. Vanuit een integrale visie en aanpak stellen wij desgewenst verschillende scenario’s op met de consequenties voor uw huisvesting, de organisatie, de mensen en hun omgeving. U krijgt adviezen en inzichten waarmee u kunt sturen op toekomstbestendige huisvesting of renderend vastgoed.

Zoekt u een onafhankelijk huisvestingsadvies voor uw plannen?

Bel ons, of stuur een bericht. Samen bespreken wij met welke analyse of onderzoek wij uw plannen verder kunnen brengen. Van een pril idee tot aan een helder en duidelijk huisvestingsplan.

Referenties

Nieuwbouw ’t Uivernest in Hank

Hank (gemeente Werkendam)