+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Vastgoedadvies

Onafhankelijk en integraal

Advies
Management
Beheer

Draagt uw vastgoed bij aan de strategische doelstellingen van uw organisatie? Wilt u beter rendement maken met uw vastgoedportefeuille? Hoe speelt u met uw vastgoed in op veranderende (markt)omstandigheden? Welke vragen u als vastgoedeigenaar, zorgbestuurder, belegger, schoolbestuurder, ontwikkelaar of gebruiker ook heeft, wij helpen u aan een onafhankelijk advies op maat. Dit strategische vastgoedadvies brengt inzicht in de kansen rondom uw vastgoed en vastgoedontwikkelingen. Vanuit een langetermijnperspectief met een integrale benadering van de kosten kunt u, op basis van een goed onderbouwd vastgoedadvies, goed afgewogen besluiten nemen.

Vastgoedadvies vanuit eigenaar én gebruiker

Bij de ontwikkeling van een strategische vastgoedportefeuille kijken wij zowel naar de behoeften van de vastgoedeigenaar als die van de gebruikers. Eigenaren hechten vooral waarde aan duurzaamheid, waardevermeerdering, risicobeheersing en rendement. Gebruikers zijn juist op zoek naar antwoord op de vraag: ‘hoe kan huisvesting mijn primaire proces optimaal ondersteunen? Zonder dat dit te veel geld kost?’ In ons vastgoedadvies komen de wensen en behoefte van eigenaren en gebruikers samen vanuit organisatorisch en financieel-economisch perspectief. En dat allemaal binnen de context van de ontwikkelingen in uw werkveld en de samenleving.

Vastgoedadvies en financiering

Als er eenmaal een plan ligt voor de optimalisatie van uw vastgoedportefeuille, dan helpen wij u bij de uitwerking van een toekomstbestendige businesscase. Deze goed onderbouwde businesscase geeft u inzicht in mogelijke risico’s en gevolgen van de investering op de lange termijn. U bent in staat om verantwoorde beslissingen te nemen ten aanzien van investeringen in uw vastgoedportefeuille. En de financiering? Wij weten hoe wij potentiële investeerders, financiers of beleggers kunnen interesseren voor uw plannen. U kunt daarbij gebruik maken van ons uitgebreide netwerk in de complexe wereld van vastgoed.

Heeft u behoefte aan een goed onderbouwd vastgoedadvies?

Neem contact op met onze experts. Wij geven antwoord op al uw vastgoed gerelateerde vragen. Op basis van parate vastgoedkennis en kennis van actuele marktontwikkelingen helpen wij u keuzes te maken vanuit langetermijnperspectief.

Diverse vormen vastgoedadvies

Vastgoedadvies is veelomvattend en kan in elke ‘levensfase’ van uw huisvesting of vastgoed uitkomst bieden. Vastgoedadvies is maatwerk en altijd specifiek afgestemd op uw organisatie en situatie. Wij hebben onder meer kennis en ervaring op het gebied van:

Enkele van onze adviesprojecten

Vervangende nieuwbouw Neos, Eindhoven

Eindhoven

Nieuwbouw 77 appartementen Toversnest Heeze

Heeze

De Ploeg, Bergeijk

Bergeijk