+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Strategisch vastgoedadvies

Houvast in een veranderende wereld

Advies
Management
Beheer

Bedrijfseconomische, technologische en sociale veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. Zeker in de zorg en het onderwijs. Hoe flexibel is uw vastgoedportefeuille om ook in de toekomst rendabel en functioneel te zijn? Het strategisch vastgoedadvies van onze adviseurs geeft u beter inzicht in uw vastgoedportefeuille en de investerings- of instandhoudingskosten. Wij begrijpen de uitdagingen van uw werkveld en zijn sparringpartner voor zorginstellingencorporatiesonderwijsinstellingen en commerciële partijen. Hierdoor kunnen we eenvoudig partijen verbinden en ideeën en inzichten uit andere werkvelden inzetten voor uw vastgoedopgave. Wij helpen u kwalitatieve en kwantitatieve keuzes te maken, zodat huisvesting optimaal ondersteunend is aan uw bedrijfsprocessen. Nu en in de toekomst.

Strategisch vastgoedadvies is maatwerk

Organisatievisies zijn altijd uniek. Strategisch vastgoedadvies houdt rekening met lokale ontwikkelingen, behoeften en mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan demografische verschillen in Nederland. Groei, krimp of veroudering hebben grote invloed op uw vastgoedplanning. Wij benaderen uw huisvesting en vastgoed integraal met onder meer kennis van uw werkveld, de economie, nieuwbouw, renovatie, transformatie, onderhoud en beheer [beheer en onderhoud vastgoed], gebouwinstallaties, duurzaamheid [duurzaamheidsadvies] financiering en exploitatie [exploitatie advies]. Strategisch vastgoedadvies is maatwerk. Wij helpen u slimme en creatieve keuzes te maken: goed doordacht, pragmatisch en effectief.

De vele facetten van strategisch vastgoedadvies

Strategisch vastgoedadvies betekent voor ons logica, inlevingsvermogen en maatwerk. Wij zijn oplossingsgericht, zakelijk en spreken partijen aan op hun verantwoordelijkheden. Wij discussiëren op basis van argumenten en brengen partijen bij elkaar om besluiten voor te bereiden. Wij kijken onafhankelijk en integraal naar uw vastgoedvraagstuk en helpen u haalbare scenario’s te definiëren. Laride heeft een breed scala aan disciplines in huis om uw strategisch vastgoedadvies te onderbouwen, zoals:

Heeft u behoefte aan integraal strategisch vastgoedadvies?

Bel ons, of stuur een bericht. In een vrijblijvend gesprek verkennen wij graag met u de mogelijkheden, zodat u de potentie van uw vastgoed optimaal kunt benutten. Nu en in de toekomst.