+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Beleggers

Vasgoedconsultancy met kennis van zaken én mensen

Advies
Management
Beheer

Een gedifferentieerd aanbod van koop- en huurwoningen is essentieel voor een rendabele gebiedsontwikkeling. Wij kennen de werelden van corporaties, gemeenten, onderwijs en zorg en maken de verbinding tussen projectpartners, ontwikkelaars en beleggers om gebiedsontwikkelingen haalbaar te maken. Ons uitgebreide netwerk speelt daarbij een belangrijke rol. Wij kennen de vastgoedmarkt en weten wat er speelt. Reeds in de initiatieffase betrekken we particuliere en institutionele beleggers om in te stappen, met of zonder risico. Want voor elk vraagstuk weten we de juiste partijen te selecteren en het proces te organiseren.

Samen kom je verder

Gebiedsontwikkelingen komen alleen tot stand door goede samenwerking. Binnen de vastgoedsector weet iedereen wat waar speelt. Wij kennen het speelveld en als onafhankelijk professional leveren wij toegevoegde waarde in elke fase van het ontwikkelproces. Van initiatief, grond- en vastgoedexploitatie (GREX en VEX) tot aan ontwerp, proces– en assetmanagement. Onze experts zijn zorgvuldig en hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Vanuit de kennis van de markt ontwikkelen we meerwaarde voor een stad of gebied met een win-win situatie voor alle participerende partijen.

“Goede projecten kunnen alleen ontstaan vanuit gemeenschappelijk belang” 

Grip op kwaliteit

Heeft al een aandeel in een project of gebiedsontwikkeling en wilt u er zeker van zijn dat de kwaliteit geleverd wordt die u afgesproken heeft? Wij toetsen het bestek op kwaliteit en prijs en organiseren het kwaliteitsmanagement voor u. Dat doen we in uw belang. Onafhankelijk en deskundig. Van realisatie tot oplevering. U wordt ontzorgt en wij houden u continu op de hoogte van de actuele stand van zaken. Mooie voorbeelden zijn de BunkerToren en Gebouw Frederik S-West in Eindhoven voor SPF Beheer BV.

Enkele van onze projecten

Eurostaete: wonen op hoog niveau

Eindhoven

Transformatie De Bunker naar BunkerToren

Eindhoven

Frederik toren S-West

Eindhoven - Strijp-S