+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Verhuismanagement

Continuïteit gewaarborgd

Advies
Management
Beheer

De verhuizing van uw schoolbedrijf of zorginstelling is een tijdrovende en veelal stressvolle aangelegenheid. Er komt vaak meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt. Het is een complex proces met veel betrokken partijen. Dus waarom zou u het zelf doen? Wij ontzorgen u volledig en coördineren en regisseren uw complete verhuizing: efficiënt en flexibel. Gespecialiseerd verhuismanagement minimaliseert risico’s, bewaakt de planning en beheerst het proces. Met minimaal verlies aan productiviteit en maximale bereikbaarheid van uw organisatie. Kortom: verhuismanagement waarborgt de continuïteit.

Zorgeloos verhuizen met planmatig verhuismanagement

Een projectverhuizing heeft veel impact op de organisatie en de financiën. Professioneel verhuismanagement helpt u sneller en beter in uw voorbereiding en ziet niets over het hoofd. Onze projectmanagers hebben al vaker een verhuizing georganiseerd en weten wat er allemaal bij komt kijken. Van het bepalen van wat er verhuisd gaat worden, de aanbesteding van de verhuizer, het maken van een verhuisplan tot aan verhuisinstructies voor medewerkers, het aansturen van de verhuizer tijdens de verhuizing en de nazorg. Dit bespaart u veel tijd en stress en geeft een duidelijke structuur aan het verhuisproject. Zo kunt u rustig starten in uw nieuwe omgeving. Wij zorgen gewoon dat het werkt!

Integraal verhuismanagement

Door onze integrale manier van werken zien we niets over het hoofd. We integreren in ons verhuismanagement feilloos de gebruikerswensen, de (on)mogelijkheden van het gebouw, het vlekkenplan voor uw primaire proces, de installaties en ICT-voorzieningen. Net als in ons projectmanagement sturen we op kwaliteit, kosten, planning en informatievoorziening. Een soort militaire operatie die wij tot in het kleinste detail voor u organiseren. Met draaiboek en al. Zo kunt u de focus houden op uw dagelijkse werkzaamheden. Met minimale overlast voor uw leerlingen, cliënten, klanten of medewerkers. Wij zorgen ervoor dat u de dag na de verhuizing weer operationeel bent.

Wilt u meer weten over verhuismanagement door Laride?

Neem contact met ons op. Samen bespreken wij uw plannen en bekijken we de mogelijkheden. Wij ontlasten u graag in uw verhuisproces.

Referenties

Transformatie De Witte Dame te Eindhoven

Eindhoven