+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Advies gebiedsontwikkeling

Creativiteit in vastgoedconsultancy 

Advies
Management
Beheer

Gebiedsontwikkelingen beginnen vaak met meer vragen dan antwoorden. Wij adviseren en begeleiden corporaties, gemeenten en ontwikkelaars bij strategische vraagstukken rondom duurzame gebiedsontwikkeling. Gebiedsontwikkeling is een complex samenspel van partijen en uiteenlopende belangen. Wij behartigen uw belangen, inspireren bestuurders en andere stakeholders en slaan met elkaar bruggen om tot een succesvolle gebiedsontwikkeling te komen. Op basis van een breed netwerk en jarenlange kennis en ervaring bieden wij creatieve en verrassende invalshoeken. Wij schromen dan ook niet om nieuwe ideeën in te brengen. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het plan. Samen komen we verder.

Advies gebiedsontwikkeling: juist in de initiatieffase!

Elke gebiedsontwikkeling kent unieke kansen. Ontwikkelen is denken in mogelijkheden. Maar ook onderkennen dat plannen aangepast moeten worden om ze haalbaar te maken. Met een Quick Scan, locatieonderzoek of haalbaarheidsonderzoek, weet u zeker of uw plan potentie heeft of niet. Op basis van de uitkomsten kunnen wij snel schakelen en vanuit uw wensen en behoeften een programma van eisen opstellen en vertalen naar een plan. Samen met u brengen we ideeën naar plannen. Tekenen en rekenen gaan hand in hand om te kunnen sturen op een financieel verantwoorde ontwikkeling.

Als onafhankelijk professional leveren wij toegevoegde waarde in elke fase van het ontwikkelproces. Van initiatief, grond- en opstalexploitatie (GREX en OPEX) tot aan ontwerp,  proces- en assetmanagement. Onze experts zijn deskundig, zorgvuldig en hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Zeker in de rol van gedelegeerd opdrachtgever. Wij beheersen het strategische spel, zorgen dat alle partijen zich gehoord voelen en streven altijd naar een win-win situatie voor alle belanghebbenden.

Heeft u behoefte aan advies inzake gebiedsontwikkeling?

Neem contact op met onze ontwikkelmanagers. Zij denken graag met u mee om uw ontwikkelplannen haalbaar en toekomstbestendig te maken.

Laride is expert op het gebied van advies, management en beheer van huisvestings- en vastgoedvraagstukken. Wij zijn actief in de zorg en het onderwijs en werken voor bedrijven, gemeenten, corporaties en ontwikkelaars. Pragmatisch, persoonlijk en ter zake kundig.

Onze referenties

Eurostaete: wonen op hoog niveau

Eindhoven

Centrumplan Leende

Leende

Nieuwbouw en uitbreiding PicusKade, Eindhoven

Eindhoven