+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Bouwteam

De synergie van samenwerking

Advies
Management
Beheer

In een bouwteam brengt u al in de initiatieffase de benodigde adviseurs, ontwerpende en uitvoerende partijen samen om een oplossing te bedenken voor uw huisvestingsvraagstuk. Zo denkt de aannemer al in de ontwerpfase mee over de uitvoerbaarheid van het ontwerp. U profiteert maximaal van de beschikbare kennis in de markt ten gunste van uw project. In een bouwteam werken partijen intensief met elkaar samen met volledige transparantie in het ontwerp,- uitvoerings- en prijsvormingsproces. Een goed bouwteam zorgt voor een hoge mate van efficiency met minder verspilling van tijd en geld en verlaging van de projectrisico’s.

Is een bouwteam de ideale contractvorm voor uw project?

Als u goed weet wat u wilt, maar nog niet hoe dat tot stand moet komen, dan adviseren wij u een bouwteam samen te stellen. Met onze expertise en ons netwerk helpen wij u met de samenstelling van uw bouwteamorganisatie. Wij zetten de beste partijen aan tafel: met de kennis, kunde én juiste samenwerkhouding.

Als u nog niet weet wat u nodig heeft en hoe dat tot stand zou moeten komen, adviseren wij u een geïntegreerde contractvorm op basis van UAV-GC, zoals Design & Build of Engineer & Build. Als u exact weet wat u wil en hoe, dan kunt u beter kiezen voor een traditionele aanbesteding. Wij zetten de voor- en nadelen van de verschillende contractvormen voor u op een rij, helpen u bij de keuze voor de juiste contractvorm en organiseren het proces voor u.

Wat levert een bouwteam op?

Als u een bouwteam inricht voor uw huisvestingsvraagstuk dan heeft u als opdrachtgever maximale inspraak gedurende het gehele proces. Door intensieve samenwerking in het bouwteam worden aantoonbaar kosten bespaard en worden mogelijke risico’s eerder en beter onderkent en opgelost. Het is een laagdrempelige manier van overleggen met korte communicatielijnen waardoor er ruimte is voor ieders ideeën, wensen en eisen. Zo worden oplossingen bedacht die u niet voor mogelijk hield.

Wilt u uw huisvestingsvraag met een bouwteam realiseren?

Bel ons of stuur een mail. Uw project verdient de best passende bouworganisatievorm. Samen bespreken wij de mogelijkheden.

Projecten waar we trots op zijn

Kantoor Helpt Elkander, Nuenen

Nuenen

PaulusProject Someren

Someren

Nieuw MFC Schelluinen volledig energieneutraal

Schelluinen