+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Directievoering

Uw belangenbehartiger op de bouwplaats

Advies
Management
Beheer

Adequate directievoering op de bouwplaats zorgt ervoor dat er ook gebouwd wordt wat er afgesproken is. Onze doorgewinterde directievoerders kennen dit proces door en door. Op basis van het bestek bewaken zij uw project op kwaliteit, planning en budget. Met onze directievoering behartigen wij uw belangen op de bouwplaats en zijn wij het aanspreekpunt voor de uitvoerende partijen. Bovendien adviseren onze directievoerders u over te nemen besluiten. Zodat ú krijgt wat er in het bestek en tekeningen beschreven staat.

Waarom zou u de directievoering uitbesteden?

Bouwen is een gecompliceerd proces met veel disciplines. Omgeven door wetten en regelgeving. Een bouwproces efficiënt managen is een tijdrovend proces waarvoor de nodige juridische en bouwkundige kennis nodig is. Als het u aan tijd en kennis ontbreekt, kunt u de directievoering uitbesteden. Daarmee delegeert u een groot deel van uw verantwoordelijkheden en beslissingsbevoegdheid aan een expert. Onze directievoerders zijn uw ogen en oren op de bouwplaats. Zij behartigen uw belangen alsof het hun eigen project is: betrokken, ondernemend en met kennis van zaken.

Directievoering | welke taken horen daarbij?

Voordat een directievoerder formeel van start gaat worden de aanbestedingsstukken en contracten bekeken. Zodra de bouw start zijn de taken van een directievoerder onder meer:

  • Toezien op het gebruik van de juiste werktekeningen en stukken
  • Voorzitten van bouwvergaderingen en verslaglegging
  • Bewaken van de kwaliteit en voortgang van het bouwproces
  • Controle meer- en minderwerk, budgetbewaking en factuurcontrole
  • Afstemming met stakeholders en publieke instanties
  • Organiseren van de oplevering
  • Toezien op het aanleveren van revisie documenten, garanties en gebruikshandleidingen
  • Toezien op afhandeling eventuele restpunten

Heeft uw project baat bij een strakke directievoering?

Neem contact met ons op. Wij verkennen graag samen met u de mogelijkheden en vertellen u hoe onze directievoerders u tijd en geld besparen.

Wij verzorgden onder meer de directievoering voor

IKC De Samenstroom, Gemert

Gemert

Kantoor Helpt Elkander, Nuenen

Nuenen

Nieuwbouwcomplex Kemie

Helmond