+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Bouwmanagement

Voor een soepel bouwproces

Advies
Management
Beheer

Bouwmanagement, ook wel bouwbegeleiding genoemd, is het coördineren van een bouwproces vanaf het ontwerp tot en met de ingebruikname. Een bouwproces is vaak complex en vol risico’s. De begeleiding van zo’n proces vraagt tijd en aandacht. En kennis van het bouwproces is onmisbaar. Dus waarom zou u het bouwmanagement zelf ter hand nemen? De bouwmanagers van Laride kennen de klappen van de zweep. Zij nemen u zorgen uit handen, denken mee en begeleiden het proces van A tot Z. Zonder dat u de zeggenschap verliest.

Bouwmanagement | onze aanpak

Het bouwmanagement van uw nieuwbouwrenovatie of verbouwing kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn uw onafhankelijk en deskundig partner. Bouwmanagement doen we samen. Samen met u en met stakeholders, ontwerpers, vergunningverleners, aannemers en andere bouwpartijen. Door slim samen te werken, en duidelijk te communiceren, bespaart u tijd en kosten. Onze bouwmanagers zorgen ervoor dat uw project op tijd, binnen budget en volgens de juiste procedures wordt opgeleverd. Pragmatisch, soepel en snel.

“Bouwmanagement draait om wensen, behoeften én mensen. Uitgangspunt is een gebouw waar gebruikers zich thuis voelen. Binnen de kaders van budget, tijd en kwaliteit.”  

Bouwmanagement | kennis van zaken én uw wereld

Wij verzorgen het bouwmanagement voor zowel commercieel als maatschappelijk vastgoed. Dat doen we voor woningcorporaties, gemeenten, scholen, zorginstellingen, ontwikkelaars en bedrijven. Wij combineren moeiteloos kennis van uw wereld met materiekennis en kennis van het bouwproces. Op die manier kunnen we optimaal sturen op een gebouw ‘op maat’, afgestemd op de gebruikersbehoeften.

Bouwmanagement van A tot Z

Voorafgaand aan een bouwproces wordt vaak een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd, waarna een Programma van Eisen wordt opgesteld. Gevolgd door een architectenselectie. Soms is een aanbestedingsprocedure noodzakelijk, waarna de bouwpartijen gecontracteerd worden. Bij al deze zaken kunt u rekenen op de experts van Laride. Zij ondersteunen u ook bij het vergunningstraject en de directievoering tijdens de bouw. Desnoods regelen we de verhuizing voor u. Kortom: met ons bouwmanagement is uw bouwproces in goede handen.

Meer weten over ons bouwmanagement?

Bel, of stuur ons een bericht. Deel met ons uw plannen onder het genot van een kopje koffie (of thee) en dan bekijken we samen de mogelijkheden.