+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Begeleiden aanbestedingen

Specifieke expertise vereist

Advies
Management
Beheer

Moet u voor uw bouwproces een aanbestedingsprocedure doorlopen? Dan is het verstandig om een expert in te schakelen die weet hoe uw markt in elkaar zit en welke factoren een rol spelen bij uw aanbesteding. Hiermee voorkomt u dat u verstrikt raakt in een web van juridische procedures en weet u zeker dat uw aanbestedingen goed geregeld zijn. Onze ervaren experts helpen u daarbij: deskundig, professioneel en betrokken. Of het nu gaat om een onderhandse aanbesteding, Europese aanbesteding of Best Value Procurement. Wij nemen u de gehele procedurele en juridische zorg uit handen.

Begeleiden aanbestedingen | wat is aanbesteden?

Een aanbesteding is niet meer of minder dan het uitzetten van een opdracht in de markt. Op basis van een helder omschreven situatie worden partijen uitgenodigd een offerte uit te brengen. De leverancier met de beste prijs/kwaliteitverhouding of de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI) krijgt de opdracht gegund. Het doel van een aanbestedingsprocedure is het bevorderen van concurrentie en geïnteresseerde partijen gelijke kansen te geven om de opdracht te krijgen. Voor het juist omschrijven van de inschrijvingsnormen is kennis van wet- en regelgeving en de markt belangrijk. Alleen zo weet u dat u krijgt wat u wenst. Onze experts denken met u mee en nemen zorg uit handen. Deskundig en discreet.

Begeleiden aanbestedingen |rechtmatig en doelmatig aanbesteden

Aanbestedingsprocedures kenmerken zich door specifieke regels en jurisprudentie. Als u niet regelmatig met deze materie bezig bent, is het vaak een complexe aangelegenheid. Wij begeleiden uw aanbestedingen zodanig dat deze zowel doelmatig al rechtmatig verlopen. Dat doen we vanaf de allereerste inventarisatie en strategiebepaling tot aan het schrijven van de aanbestedingsdocumenten en het contractmanagement. Wij organiseren van A tot Z  uw aanbestedingen zodat u zorgeloos de juiste partijen selecteert en contracteert voor uw ontwikkelopgave of huisvestingsvraag.

Begeleiden aanbestedingen ook iets voor u?

Stel uw vraag over aanbesteden of over de begeleiding van uw aanbestedingsproces aan onze experts. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Succesvol aanbesteed

Centrumplan Leende

Leende

Nieuw MFC Schelluinen volledig energieneutraal

Schelluinen