+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Missie en Visie

Betrokken huisvestingsexperts uit Veldhoven

Advies
Management
Beheer

Dagelijks werken ruim 20 bevlogen vakvolwassen professionals aan het waarmaken van huisvestingsplannen en gebiedsontwikkelingen. Wij staan zij aan zij met opdrachtgevers en zijn hun steun en toeverlaat in vaak complexe huisvestingsprocessen: verantwoordelijk en betrokken. Of zoals Marcel Spierings van het Udens College het verwoordde:

“Laride ondersteunde en adviseerde. Ook als het lastig werd. Ze hebben ons nooit in de steek gelaten.”

Wij durven kritisch te zijn, maar verliezen de relatie daarbij niet uit het oog. Continuïteit in relaties is voor ons belangrijk. Vandaar ook ons uitgebreide netwerk in verschillende markten en disciplines.

Ons DNA

Waarom kiezen voor Laride? Relaties waarderen het persoonlijke contact, de korte lijnen en onze pragmatische aanpak. Of onze bestuurlijke sensitiviteit en grondige verslaglegging. De manier waarop we het doen, maakt ons anders. Dat zit in ons DNA:

  • De gebruiker staat centraal
  • Wij zijn uw partner met ondernemersmentaliteit
  • Risicobeheersing door integrale aanpak
  • Wij brengen snelheid in het proces
  • U ontvangt advies op basis van brede deskundigheid

Onze missie – hier staan we voor

Met de huisvestingsopgaven die ons worden toevertrouwd willen wij betekenis geven aan de wereld van vandaag en morgen. Dit doen we door waarde toe te voegen: economisch, sociaal maatschappelijk en ruimtelijk. Zo ontstaat er voor de omgeving en alle partijen een win-win situatie.

Onze visie – hier gaan we voor

Door een integrale aanpak maken onze experts complexe huisvestingsvraagstukken inzichtelijk en haalbaar. Dat doen we door als verantwoordelijk partner naast onze opdrachtgever te staan. Wij zijn zijn steun en toeverlaat en bieden continuïteit en flexibiliteit. Via ons uitgebreide netwerk leggen wij verbindingen tussen mensen, partijen en markten. Zo creëren wij passende huisvesting op maat. Persoonlijk, pragmatisch en ter zake kundig.

Wilt u meer weten over onze organisatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij drinken graag een kop koffie met u!