+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Design & Build

Zekerheid over prijs en kwaliteit

Advies
Management
Beheer

Design & Build is een geïntegreerde contractvorm waarbij één partij verantwoordelijk is voor zowel het ontwerp als de uitvoering van een bouwproject. U kunt volstaan met één aanbesteding. De opdrachtnemer draagt de verantwoordelijkheid voor zowel de kwaliteit als de kosten en het tijdspad. Uw risico wordt met Design & Build geminimaliseerd, terwijl u optimaal profiteert van de kennis en creativiteit in de markt. Het resultaat is een schoolkantoor of verzorgingshuis dat voldoet aan uw wensen, doelstellingen en budget. Wij adviseren u bij de juiste formulering van de opdracht en de contractvorming op basis van de UAV-GC. Omdat wij zowel ervaring hebben aan opdrachtgevers- als opdrachtnemerszijde kunnen onze adviseurs u optimaal begeleiden. Wij weten hoe het werkt!

Randvoorwaarde van Design & Build is een helder eisenpakket

Een helder technisch en functioneel Programma van Eisen is een cruciale randvoorwaarde om deze contractvorm te doen slagen. Wij ondersteunen u bij dit proces en formuleren uw wensen in een helder Programma van Eisen. Daarin integreren wij de kwaliteit, gebruikerswensen en de financiële kaders. Vervolgens verwoorden wij de eisen richting de marktpartijen en begeleiden de aanbesteding. Zo garanderen wij huisvesting ‘op maat’ waarin het plezierig wonen, leren of werken is.

Is Design & Build geschikt voor uw project?

Niet elk project is geschikt om als Design & Build in de markt te zetten. Dat hangt af van welke zekerheden u wenst en hoeveel invloed u nog wenst te hebben gedurende het ontwerp- en bouwproces. Samen met u beoordelen onze adviseurs welke contractvorm voor u het meest geschikt is. Vervolgens ondersteunen wij u met het formuleren van het Programma van Eisen, het opstellen van kostenramingen, het contractmanagement en het proces– en projectmanagement.

Meer weten over Design & Build?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Op basis van uw wensen en eisen bekijken wij of Design & Build voor uw project een geschikte contractvorm is. Wij ondersteunen u bij het formuleren en uitzetten van een Design & Build aanbesteding in de markt.

Enkele Design & Build projecten

Brede School De Vleer Plus, Etten-Leur

Etten-Leur

Zorgcluster Oerle, Veldhoven

Oerle|Veldhoven