+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Energieadvies

Van strategie tot energielabeling

Advies
Management
Beheer

Met een energieadvies helpen wij u bij het maken van energie technisch de meest interessante duurzame keuzes. Dat doen we zowel voor nieuwbouw als bij renovaties of transformaties.

Belangrijkste vraag daarbij is; Hoe realiseert u huisvesting met een hoge mate van comfort en tegelijkertijd minimale energielasten? Gezamenlijk gaan wij op zoek naar de meest optimale oplossing, waarbij het gewenste comfort wordt vertaald naar kosten en exploitatie op de lange termijn. Wij werken voor energieadvies op maat samen met diverse partijen in het kader van het verkrijgen van mogelijke duurzaamheidssubsidies en voor een specifiek maatwerkadvies of energielabeling.

Energieadvies en duurzaamheid

Duurzaam bouwen is als thema niet meer weg te denken bij de realisatie en exploitatie van gebouwen. Eenmaal verduurzaamd is een gebouw energiezuinig, heeft het een lange levensduur, is het flexibel inzetbaar en worden medewerkers optimaal gefaciliteerd om hun werk uit te voeren. Wij stellen samen met u een strategie op ten aanzien van duurzame maatregelen en de effecten daarvan en bewaken deze gedurende het project. Ook brengen wij de investeringen in kaart en de bijbehorende terugverdientijd. Ons energieadvies richt zich op een breed kader: goede isolatie, juiste verlichtingsplannen, warmtepompen en zonneboilers. Kortom: zo veel mogelijk energie zelf opwekken en zo min mogelijk verspillen. Met lage energielasten als resultaat.

Zoekt u energieadvies voor duurzame huisvesting?

Praat eens met onze duurzaamheidsexperts. Zij kennen de nieuwste ontwikkelingen en innovaties en weten hoe deze effectief toe te passen in uw huisvesting en vastgoed. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Laride is expert op het gebied van advies, management en beheer van huisvestings- en vastgoedvraagstukken. Wij zijn actief in de zorg en het onderwijs en werken voor bedrijven, gemeenten, corporaties en ontwikkelaars. Pragmatisch, persoonlijk en ter zake kundig.