+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Bouwadvies

Voor al uw huisvestingsvraagstukken

Advies
Management
Beheer

Heeft u plannen voor nieuwbouw? Of is uw huisvesting dringend toe aan een verbouwing of renovatie? Dan komt er veel op u af. Elk plan is uniek. En hoe goed u het proces ook organiseert, er blijven altijd onvoorziene omstandigheden. Wij staan u bij om risico’s en meerwerk te verminderen en het bouwproces vlot te laten verlopen. De bouw en regelgeving kennen voor onze onafhankelijke experts geen geheimen. Met ons bouwadvies helpen wij u op een praktische manier verder. Snel, doordacht en met een flinke dosis realiteitszin.

Bouwadvies in alle fasen van het huisvestingsproces

Van droom naar werkelijkheid is geen rechte weg. Net als een huisvestingsproces. Van plan tot realisatie komt er veel op uw pad. Wij helpen u van begin tot eind. Van een haalbaarheidsonderzoekProgramma van Eisenkostenramingen of een vergunningstraject tot aan bouwbegeleiding, projectmanagementexploitatie of onderhoud en beheer. Stapsgewijs doorlopen we samen met u alle fasen van het bouwproces. Wij maken complexe zaken helder, zodat u snel en onderbouwd beslissingen kunt nemen. Met gedegen bouwadvies zorgen wij voor een efficiënt bouwproces. Wij bewaken niet alleen de bouwkosten, maar ook de kwaliteit. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Bouwadvies bij twijfel of geschillen

Soms gaan de dingen niet zoals u heeft afgesproken, of zoals u het bedoeld had. Of misschien wilt u weten of de aanbieding die u gekregen heeft wel realistisch is. Dan voeren wij graag een marktconformiteitstoets voor uw uit. Ook kunnen wij het contractmanagement van u overnemen. Want duidelijke afspraken betekenen lagere kosten en minder tijdsverlies. Met een quickscan of een second opinion krijgt u inzicht in de haalbaarheid van de plannen die er liggen. Of dat de gemaakte afspraken nagekomen worden. U kunt ook in deze vaak lastige fase in een huisvestingsproces rekenen op een onafhankelijk en deskundig bouwadvies van onze vastgoed professionals.

Heeft u bouwadvies nodig?

Neem contact met ons op. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we vrijblijvend uw huisvestingsvraag en hoe wij u kunnen helpen.