+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Sloopmanagement

Inzicht krijgen en grip houden

Advies
Management
Beheer

Voordat u kunt beginnen met bouwen of renoveren van uw huisvesting, komt het vaak voor dat er ingrijpende sloopwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. De complexiteit van het geheel of gedeeltelijk slopen van gebouwen is de laatste jaren fors toegenomen. Voor goed sloopmanagement is specifieke kennis nodig over bijvoorbeeld asbestsanering, ecologie, archeologie, geluid, trillingen of omgeving specifieke problemen. Wij hebben alle disciplines in huis om u te ondersteunen bij het sloopmanagement. Vanaf de eerste inventarisatie, voorbereiding en aanbesteding tot aan de begeleiding van het sloopproject. U krijgt inzicht en behoudt grip op het proces zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Risicobeheersing en sloopmanagement

Een sloopproces kent veel overeenkomsten met een bouwproces. Denk aan bestek, vergunningen, onderzoeken, aanbestedingsprocedures en projectmanagement. Net als bij een bouwproject kunnen risico’s ontstaan in de vorm van vertraging of oplopende meerkosten. Van strategisch advies en specialistisch onderzoek tot aan de aansturing van betrokken partijen nemen wij u zorgen uit handen. Eén van onze adviseurs is uw vaste aanspreekpunt en persoonlijk gesprekspartner gedurende het gehele proces. Zo bent u er zeker van dat de sloop van uw gebouwen conform bestek en regelgeving wordt uitgevoerd, de veiligheidseisen worden nageleefd, stagnatie en meerwerkdiscussie wordt voorkomen en dat de planning wordt gehaald. Sloopmanagement en risicomanagement gaan bij ons hand in hand.

Duurzaam sloopmanagement

Bijna al het sloopmateriaal in Nederland wordt gerecycled. Dit kost veel energie. Met de nieuwste technieken is het mogelijk uw gebouw ook circulair te slopen. Gesloopte materialen en bouwstoffen worden dan hergebruikt of na ontmanteling tegen vergoeding op de markt aangeboden. Want goede bouwmaterialen en bouwstoffen zijn vaak nog geld waard. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van sloopmanagement kunnen wij u ook adviseren en begeleiden op het gebied van duurzaamBREEAM of circulair slopen.

Meer weten over sloopmanagement?

Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe u de sloop van uw gebouw(en) kunt organiseren met minimale risico’s, zonder vervelende vertragingen of onverwachte meerkosten.

Enkele van onze projecten

Centrumplan Leende

Leende