+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Beheer en onderhoud vastgoed

Goed voor vitale en rendabele gebouwen

Advies
Management
Beheer

Deskundig beheer en onderhoud vastgoed is gunstig voor de waarde van de gebouwen en hun levensduur. Bovendien draagt het bij aan een positieve gebruikerservaring en vermindert het de kans op storingen, wat bijdraagt aan een efficiënte bedrijfsvoering. Onze specialisten op het gebied van onderhoud en beheer van vastgoed beheersen zowel de strategische kant van het vak als de operationele taken. Van conditiemetingen en inspecties tot aan strategisch vastgoedadvies en een meerjarenonderhoudsplan, bent u bij ons aan het juiste adres. Een blik op duurzaamheid is daarbij vanzelfsprekend. Want beheer en onderhoud vastgoed draait ook om lagere energielasten en toekomstbestendig gebruik.

Beheer en onderhoud vastgoed goed geregeld

Beheer en onderhoud vastgoed komt steeds terug. Is het niet om veranderende regelgeving dan is er wel een klacht of storing die afgehandeld moet worden. Dit vraagt tijd en kennis van zaken. Wij nemen u het beheer en onderhoud vastgoed graag uit handen. Dat doen we efficiënt, deskundig en pragmatisch. Onze servicedesk is ingericht om dagelijkse storingen voor u aan te nemen en af te handelen. U heeft er geen omkijken meer naar. Bovendien kunnen wij u dankzij onze jarenlange ervaring vakkundig adviseren over het benodigde onderhoud. Hierbij stemmen we de planning, organisatie en begeleiding van de werkzaamheden volledig af op uw situatie, wensen en eisen. En uiteraard geven we u inzicht in de te verwachten onderhoudskosten, zowel op korte als op lange termijn. Zo blijft de waarde van uw vastgoed behouden en blijft uw vastgoed aantrekkelijk voor gebruikers, huurders of eventuele verkooptransacties.

Brede dienstverlening op het gebied van beheer en onderhoud vastgoed

De afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in kennisverdieping en -verbreding op het gebied van onderhoud en beheer. U kunt bij ons terecht voor onder meer:

 • het uitvoeren van conditiemetingen volgens NEN 2767
 • het uitvoeren en opstellen van MJOP’s
 • strategisch onderhoudsadvies
 • onderhoudscoördinatie
 • het opstellen en uitwerken van O-Prognoses
 • inspecties
 • bouwtechnische keuring
 • budgetaanvragen gemeente
 • contractbeheer
 • aansturing in het kader van gebouwonderhoud
 • servicedesk onderhoud; storingsmeldingen, logboekbeheer, facturatiecontrole

 Meer weten over beheer en onderhoud vastgoed?

Neem contact op met onze experts van de afdeling Onderhoud en Beheer. Wij weten hoe wij uw vastgoed vitaal en gezond kunnen houden. Goed voor de gebruikers en uw portemonnee!

Laride is expert op het gebied van advies, management en beheer van huisvestings- en vastgoedvraagstukken. Wij zijn actief in de zorg en het onderwijs en werken voor bedrijven, gemeenten, corporaties en ontwikkelaars. Pragmatisch, persoonlijk en ter zake kundig.