+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Eduard Smets

Gecertificeerd BREEAM specialist

Advies
Management
Beheer

Eduard heeft als projectmanager veel ervaring in ontwikkelingstrajecten binnen woningcorporaties in zowel nieuwbouw als verbouwtrajecten. Hij managet de projecten bij voorkeur vanaf initiatiefase tot oplevering zodat de grip op alle fasen in het bouwproces door hem worden geborgd.

Daarbij heeft hij ook veel ervaring met risicodragende bouwmanagementprojecten waar hij verantwoordelijk is voor het voeren van integraal bouwmanagement, de aansturing van alle bouwkundige en installatietechnische disciplines gedurende alle fasen van een project en de directievoering gedurende de uitvoeringsfase.

Met zijn brede kennis van bouwen, onderhouden en techniek is hij in staat de kwaliteit van een project goed te bewaken en daar waar nodig bij te sturen. In deze rol is Eduard proactief en gaat oplossingsgericht te werk, waarbij hij zowel adviserende als uitvoerende partijen op een adequate manier aanstuurt. Het verzorgen van accurate verslaglegging en takenregistratie zijn daarbij essentieel.

Duurzame integrale gebiedsontwikkeling is een actueel thema. Als kennismanager en gecertificeerd BREEAM-NL Expert Nieuwbouw & Renovatie en In-Use is Eduard in staat de optimale balans tussen duurzaamheid, kwaliteit en financiƫn te bewaken.

Projecten naar mijn hart

Vervangende nieuwbouw Neos, Eindhoven

Eindhoven

Woonzorgcomplex Bredeweg Roermond

Roermond

Nur-Holz in Weert

Weert