+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

GEZOCHT: Vastgoedadviseurs junior/senior

Gepubliceerd op 21/04/2022
Advies
Management
Beheer
Overleg-Stefan-Eric-vastgoedadviseur-projectmanagement-team-Laride

Laride is een no-nonsense organisatie waar hard werken hand in hand gaat met plezier in wat we doen. Bij Laride dagen we elkaar uit, sparren over ingewikkelde vraagstukken en leren van elkaars expertise. Wij zetten iedereen in zijn kracht. We willen verder groeien en onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn bij het aanpakken van hun huisvestingsvraagstukken. Daarom zoeken wij versterking op onze afdeling Beheer, want jouw kwaliteiten vormen een waardevolle toevoeging aan ons team.

“Gedreven vastgoedtoppers met ambitie en daadkracht”

Je houdt van een uitdaging en spreekt de taal van vastgoedonderhoud en -beheer als geen ander. Je bent zowel strategisch als operationeel sterk en weet goed overzicht te houden. Ben je daarbij ondernemend en communicatief sterk en zie jij het als jou persoonlijke missie om voor elk huisvestingsvraagstuk een passende oplossing te vinden? Dan ben jij de versterking die ons team zoekt.

We hebben een mooie startersfunctie voor een junior vastgoedadviseur. Ben je gedreven en leergierig en beschik je over tomeloze energie en ambitie om te leren, dan coachen wij jou graag om in ons team uit te groeien tot vastgoedtopper.

Ook op tactisch-strategisch vlak hebben we diverse uitdagingen liggen waarvoor we versterking zoeken van een ervaren vastgoedadviseur met zeker 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder op onze vacaturepagina, lees meer over deze functies en solliciteer.