+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Hoogste punt woonzorgcomplex Wederikdreef bereikt!

Gepubliceerd op 23/04/2024
Advies
Management
Beheer

Het woonzorgcomplex aan de Wederikdreef in Nuenen bereikte dinsdag 23 april een mijlpaal met het behalen van het hoogste punt van de bouw. Op de voormalige schoollocatie realiseert Woningstichting Helpt Elkander een ambitieus project dat het antwoord biedt op de grote vraag naar sociale woningbouw en zorgvoorzieningen in de regio.

Het woonzorgcomplex aan de Wederikdreef staat symbool voor een veelbelovende stap richting een inclusieve en zorgzame gemeenschap in Nuenen. Het complex omvat 18 sociale huurappartementen en 23 zorgwoningen voor Lunet, met daarbij een algemene woonkamer en inloophuis. Met deze faciliteiten draagt Helpt Elkander bij aan de essentiƫle behoefte aan betaalbare huisvesting en zorgvoorzieningen in Nuenen.

Samenwerking

Het project is tot stand gekomen dankzij een nauwe samenwerking tussen Woningstichting Helpt Elkander, de gemeente Nuenen, Lunet, VFO Architects en Bouwbedrijf Peter Peters. Het markeert het begin van een reeks sociale woningbouwprojecten waarbij Helpt Elkander en de gemeente Nuenen gezamenlijk optrekken om te voldoen aan de groeiende vraag naar betaalbare woningen.

Projectondersteuning

Laride ondersteunt Helpt Elkander en Lunet met projectmanagement tijdens de uitvoeringsfase van het project. Dankzij de prettige samenwerking met alle partijen, hebben we deze mijlpaal van het hoogste punt bereikt en werken we gezamenlijk aan een toekomst waarin zorg en betaalbare huisvesting hand in hand gaan. De verwachting is dat in het eerste kwartaal van 2025 de 41 appartementen en zorgwoningen worden opgeleverd.