+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Bouw MFA Hart van Hapert officieel van start

Gepubliceerd op 09/09/2021
Advies
Management
Beheer
MFA-Hart-van-Hapert-Eerste-steenlegging-procesmanagement-gemeenten-Laride

Deze week werd de symbolische eerste steen gelegd voor de nieuwe MFA in Hapert.

Deze eer viel ten beurt aan wethouder Davy Jansen en 3 heren die namens de gebruikers vanaf het allereerste begin nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling. Bij deze heuglijke gebeurtenis werd tevens de nieuwe naam onthuld die was gekozen uit tal van inzendingen van omwonenden: MFA Hart van Hapert.

De nieuwe naam heeft een meervoudige betekenis. Met dit hart wordt niet alleen de fysieke locatie bedoeld, maar ook DE sociale schakel voor ontmoeten en verbinden. Daarbij worden bestaande bouw en nieuwbouw met elkaar verenigd, wat resulteert in een prachtig samenspel van functies en symboliek. De toekomstige gebruikers zijn enthousiast. Samen geven zij straks invulling aan de MFA waarbij ze niet alleen samen gebruik maken van de diverse ruimten, maar elkaar ook inhoudelijk versterken.

Aan de realisatie van de multifunctionele functionele accommodatie is een intensief traject vooraf gegaan. Van ontwikkeling tot aanbesteding en uiteindelijk realisatie. Laride is als procesbegeleider vanaf het begin betrokken geweest bij dit proces. In samenwerking met de hechte Hapertse gemeenschap en onze professionele partners kan nu volop worden gebouwd en zijn de contouren van de nieuwe MFA zichtbaar.

De planning is om de nieuwe MFA in het voorjaar van 2022 op te leveren.

Lees ook het artikel in het ED.

Meer over dit project

Nieuw MFA voor Hapert

Hapert