+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Realisatie kantoor & warehouse Intervest gestart

Gepubliceerd op 08/12/2022
Advies
Management
Beheer
DC-Rietveldenweg-warehouse-bedrijven-ontwikkelaars-built-to-suit

Realisatie DC Rietveldenweg van start

Op het bedrijventerrein De Rietvelden in ’s-Hertogenbosch wordt in opdracht van Intervest Offices & Warehouses een nieuw warehouse met kantoor gerealiseerd. Jos van der Linden en Jeroen Hendriks begeleidden namens Laride eerder de sloop van de bestaande gebouwen op de locatie en zijn als projectmanager bij de nieuwe ontwikkeling betrokken vanaf het Definitief Ontwerp. Tijdens de uitvoering voert Laride namens Intervest de directie met kwaliteitsbewaking op de realisatie.

Het warehouse omvat 9.000 m2 BVO waarvan circa 650 m2 kantoor. My Jewellery is de huurder van het totaal.

Built-to-suit project

Dit project is volgens het built-to-suit principe ontwikkeld wat betekent dat de wensen en eisen van huurders al vroeg worden ingepast in het ontwerp. Uiteraard wel op basis van een lange termijn visie met een exploitatiegerichte benadering. Laride heeft gedurende het proces een reguliere afstemming met de huurder, zodat op het moment van oplevering de huurder direct gebruik kan maken van de nieuwe huisvesting.

BREEAM Excellent

Bouwbedrijf van Schijndel B.V. is verantwoordelijk voor de bouw waarbij het totale project als een BREEAM Excellent project wordt gerealiseerd en naar verwachting half april 2023 wordt opgeleverd.

Hieronder een eerste inkijk in dit prachtige project dat in samenwerking tussen Intervest Offices & Warehouses, My Jewellery, Laride en Bouwbedrijf van Schijndel B.V. wordt mogelijk gemaakt.

DC-Rietveldenweg-warehouse-bedrijven-ontwikkelaars-built-to-suit