+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Nieuw kantoor voor Casade

Aannemingsovereenkomst is getekend!

Gepubliceerd op 07/09/2023
Advies
Management
Beheer
Nieuwbouw-kantoor-Casade-corporaties-Laride

De aannemingsovereenkomst voor de bouw van een nieuw kantoor voor Casade is getekend! Van der Heijden bouw en ontwikkeling, Verstappen van Amelsvoort BV, Van Hees Elektrotechniek & ICT en Casade hebben de handtekeningen gezet: in oktober start de bouw van nieuwe kantoor van Casade in Kaatsheuvel! Het gebouw komt aan de Jan de Rooijstraat 43 in Kaatsheuvel, in het midden van hun werkgebied.

Duurzaamheid voorop

Voor de bouw van het kantoor maakt Casade duurzame keuzes. Zo zijn in, op en om het gebouw veel planten en is meer dan de helft van alle materialen al eens gebruikt of later opnieuw te gebruiken. De isolatie van het gebouw is van natuurlijk materiaal. Het pand is aanpasbaar, heeft duurzame installaties, wekt veel van het eigen energieverbruik op en is goed voor insecten en vogels. Ook wordt slim omgegaan met groen en water. Al dat water wordt door het gebouw opgevangen, opgeslagen en gebruikt voor het voeden van de groene gevels en de planten op het terrein. In samenwerking met Casade begeleidt Laride | Hart voor huisvesting het ontwerp- en bouwtraject. Met dank aan Huizenhoog Architecten , Klictet, Goudstikker – de Vries B.V., Van Helvoirt Groenprojecten, Grasveld Civiele Techniek, Gebruikte Bouwmaterialen B.V. – GBM en Volantis.

Verbetering dienstverlening

Door te werken vanuit één kantoor, wil Casade de samenwerking en dienstverlening verbeteren. In twee van de drie locaties die nu in gebruik zijn, komen straks huurwoningen. In het najaar van 2024 staat de verhuizing naar het nieuwe kantoor gepland.

Nieuwbouw-kantoor-Casade-corporaties-Laride