+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Renovatie publieksgebied Politie Maastricht

Gepubliceerd op 11/11/2021
Advies
Management
Beheer
Renovatie-politie-Maastricht-projectmanagement-directievoering-toezichthouder-overheid-Laride

Renovatie van het publieksgebied lost bestaande knelpunten op en integreert nieuw huisvestingsconcept in het Eenheidsbureau van Maastricht.

De belangrijkste aanleiding voor de renovatie van het publieksgebied in het Eenheidsbureau van Maastricht waren diverse knelpunten in het gebruik van het huidige publieksgebied. Daarnaast heeft de politie recent een nieuw huisvestingsconcept ontwikkeld. In de renovatie zijn de knelpunten uit het huidige gebruik opgelost en tegelijkertijd een vertaling van het huisvestingsconcept uitgewerkt. Omdat dit het eerste project was waar het nieuwe huisvestingsconcept werd gerealiseerd in een bestaand pand van grote omvang, lag er veel aandacht op het project en daarmee ook op de uitvoering. Inmiddels is het hernieuwde bureau weer open en vormt het nieuwe publieksgebied van Maastricht het uitgangspunt voor de (ver)bouw van diverse andere bureaus.

๐—•๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด

Laride is door de politie Maastricht aangesteld als directievoerder en toezichthouder om de belangen van de politie gedurende de prijs- en contractfase en de daaropvolgende realisatie en nazorg te borgen. De dagelijkse bedrijfsvoering moest zo weinig mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Continuรฏteit moest geborgd worden. Dankzij goede communicatie en afstemming met onze opdrachtgever, gebruikers en de aannemer werd een gefaseerde planning opgesteld waardoor dit mogelijk was en het publieksgebied gerenoveerd is conform de wensen en eisen van Politie Maastricht.

Lees hier meer over dit project

Renovatie publieksgebied Politie Maastricht

Maastricht