+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Samenwoonproject Het Kruithof in Venray

Gepubliceerd op 16/11/2021
Advies
Management
Beheer
Samenwoonproject-Het-Kruithof-Venray-projectmanagement-Wonen-Limburg-corporaties-Laride-vk

Na ruim 3 jaar van een intensief samenwoontraject zijn vorige week de laatste sleutels aan de trotse nieuwe bewoners van Het Kruithof overhandigd. 12 levensloopbestendige woningen en 4 eengezinswoningen werden gerealiseerd in dit unieke samenwoonproject in Venray waarbij de bewoners zelf in de lead zijn.

Het bijzondere van dit project is dat er vraaggestuurd gebouwd is. De bewoners zijn intensief betrokken bij de planvorming en ontwikkeling. Alle wensen, eisen en mogelijkheden zijn besproken en meegenomen in het ontwerp, zodat de woningen precies aansluiten op de behoeften van de bewoners. Daarbij is niet alleen de vormgeving belangrijk, maar ook het sociale traject dat de bewoners samen doorlopen.

Starters die voor het eerst op eigen benen staan, maar ook senioren die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen, werden aan elkaar gekoppeld als buren met daarbij één gezamenlijk doel: zelfstandig woongenot met het plezier en gemak van sociale buren die aandacht hebben voor elkaar!

Laride verzorgde het projectmanagement namens Wonen Limburg. Hendriks Coppelmans (aannemer), Brauer Groen (civiele aannemer) en b2architecten, bedankt voor de prettige samenwerking.

Lees hier meer over dit bijzondere woonproject

Samenwoonproject Het Kruithof

Venray