+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Schoolwoningen Breedvennen -> woonbestemming

Gepubliceerd op 26/07/2021
Advies
Management
Beheer
Schoolwoningen-Breedvennen-Leende-gemeente-onderwijs-gebiedsontwikkeling-projectmanagement-Laride

Het nieuwe MFC Leende is volop in gebruik. Basisschool De Triangel heeft hier haar intrek genomen en daarmee zijn de schoolwoningen aan de Breedvennen vrijgekomen.

Woningen als tijdelijke schoollocatie

Vanaf 2009 boden de woningen aan de Breedvennen tijdelijk onderdak aan basisschool De Triangel, zodat gedurende de ontwikkeling van het centrumplan Leende onderwijs door kon blijven gaan. De schoolwoningen zijn destijds door VOF Centrumplan Leende, een samenwerkingsverband tussen woningcorporaties Wooninc., Wonen Limburg en woCom, gebouwd. Nu het MFC gereed is en de kinderen hun onderwijs genieten op de nieuwe schoollocatie, krijgen de schoolwoningen definitief een woonbestemming.

Schoolwoningen terug naar oorspronkelijke bestemming

Laride heeft in opdracht van de VOF Centrumplan Leende en gemeente Heeze-Leende de gebiedsontwikkeling en het projectmanagement voor het complete centrumplan verzorgd. Nu het plan is opgeleverd en de gebruikers hun intrek hebben genomen in het MFC, worden de schoolwoningen te koop aangeboden. De eigenaar, VOF Centrumplan Leende, gaat er weer afzonderlijke woningen van maken. Vijf driekappers, met in totaal vijftien eengezinswoningen, en drie levensbestendige woningen die geschikt zijn voor senioren.

Met de start van de verkoop, komen er 18 woningen beschikbaar voor starters, gezinnen én senioren. Vanaf vandaag kunnen woningzoekenden de woningen aan de Breedvennen digitaal bekijken op Funda en bij interesse een afspraak maken met Makelaardij OLAV Veldhuizen.