+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Sloop Eurobuilding naast PSV-stadion gestart

Gepubliceerd op 04/04/2022
Advies
Management
Beheer
01 / 04
02 / 04
03 / 04
04 / 04

Naast het PSV Stadion in Eindhoven wordt het project Eurostaete ontwikkeld. Met een woontoren van 100 meter hoog met in totaal 479 woningen. Het bestemmingsplan voor dit iconische project werd in oktober vorig jaar vastgesteld en er werden geen bezwaren ingediend. De omgevingsvergunning wordt naar verwachting binnenkort verleend waardoor er vrij baan is voor de realisatie.

Voorafgaand aan de daadwerkelijke start van de bouw is inmiddels gestart met de sloop van het huidige Eurobuilding. Het gehele gebouw wordt gesloopt. De loopbrug die het huidige pand met het PSV-Stadion verbindt is inmiddels gesloopt. Rond de zomer 2022 wordt verwacht te kunnen starten met de bouw van het nieuwe Eurostaete.

In opdracht van Interesting Vastgoed en Van Deursen Group is Laride als gedelegeerd ontwikkelaar betrokken bij de integrale ontwikkeling van Eurostaete. Het grootschalige appartementencomplex voorziet de gemeente Eindhoven van een gedifferentieerd aanbod van woningen in verschillende prijscategorieën, met maar liefst 60% in de categorie middenhuur.

We bedanken Interesting Vastgoed voor onze rol en zijn trots op onze bijdrage aan dit beeldbepalende project!

Zo gaat het nieuwe Eurostaete er uit zien

Eurostaete: wonen op hoog niveau

Eindhoven