+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Laride biedt mooie uitdaging voor adviseur zorgvastgoed

Gepubliceerd op 25/05/2023
Advies
Management
Beheer
01 / 05
02 / 05
03 / 05
04 / 05
05 / 05

Wij breiden ons team uit en hebben een mooie uitdaging voor een ontwikkelingsmanager zorg of adviseur zorgvastgoed. Je kunt bij Laride direct aan de slag met een uitdagende vastgoedopgave om zorgvastgoed te optimaliseren.

Zorgorganisaties staan midden in een enorme opgave om de toenemende zorgvraag passend te huisvesten. Laride helpt hen om daarin marktgericht te denken, zodat zoveel mogelijk middelen blijven waar ze horen; in de zorg!

Onze portefeuille kent een grote diversiteit aan opdrachtgevers én zorgvastgoed vraagstukken. Van ouderzorg tot gehandicaptenzorg en tbs-klinieken. Van locatiestudies tot huisvestingsplannen en gebiedsontwikkelingen. Om deze vraagstukken aan te pakken en zorgvastgoed verder te kunnen optimaliseren, zoeken wij versterking van ons team.

Ben jij die enthousiaste persoonlijkheid die strategisch kan denken, opgaves haalbaar kan maken, kritisch durft te zijn en tevens het relatiebelang niet uit het oog verliest? Een natuurlijke verbinder en je bewust van uiteenlopende belangen op allerlei niveaus? Kijk je er nu al naar uit om binnen dat complexe krachtenspel een project tot een win-win situatie te brengen voor alle partijen, inclusief de gebruikers? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie.

Een uitgebreide omschrijving van de functie ontwikkelingsmanager zorg / adviseur zorgvastgoed en onze visie op zorg lees je op onze hier.