+31(40) 234 8000
Waar bent u naar op zoek?

Laride: Partner in Education voor Fontys

Gepubliceerd op 09/03/2023
Advies
Management
Beheer
Fontys-Laride-samenwerking-onderwijs-studenten-HBO

Fontys Hogeschool en Laride | Hart voor huisvesting slaan de handen ineen door ondertekening van een bijzondere overeenkomst waarmee ze willen zorgen voor een betere aansluiting van het hoger beroepsonderwijs op het bedrijfsleven voor de studenten van Fontys Economie & Communicatie.

????? ?? ?????????

De samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven moet zorgen voor groei van kwaliteit van het onderwijs en de leeromgeving. Als educatiepartner draagt Laride bij aan verdieping van het onderwijs door de praktijk tastbaar te maken voor studenten middels businesscases, coaching en (afstudeer)stages. Maar ook door als adviseur een kritische bijdrage te leveren voor o.a. de vernieuwing van het curriculum, professionalisering van het onderwijs, als klankbord voor docenten, het geven van gastcolleges, etc.

Na een succesvolle aftrap van onze samenwerking met een leerzaam gastcollege aan studenten en docenten van FEC bezegelden Jan Bosmans en Julian van de Sande de samenwerking middels ondertekening van het partnership.

Fontys-Laride-samenwerking-onderwijs-studenten-HBO